GÜNAYDIN’A YENİCE MAHALLESİ MORALİ

24 Mart 2019 14:28

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarına Yenice Mahallesi ile devam etti. Yenice’de açık hava mitingi yapan Günaydın’a mahalle halkı tarafından büyük destek verildi. Mahalleye gelişinde havai fişek, meşaleler yakılarak giren Başkan Günaydın, davullarla karşılandı. Başkan Günaydın miting alanında vatandaşlarla yakından ilgilendi, tek tek tokalaştı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın mitinginde vatandaşlar caddeyi yol boyu kapattı, Günaydın’ın gelişi ve sahneye çıkışında vatandaşlar cep telefonlarının ışıklarını açarak hep bir ağızdan ‘Hadi Bir Daha, Bir Daha’ şarkısını seslendirdi.

Miting öncesinde Başkan Günaydın’a 5 yıl yol arkadaşlığı yapacak MHP’li Melis Üyesi adayları vatandaşlara tanıtıldı. Her mitinginde olduğu gibi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sahneye alkışlar, sloganlar ve kendisi için bestelenen ‘Hadi Bir Daha, Bir Daha’ şarkısıyla çıktı. Bu arada gençler tarafından ‘Dik dur eğilme, gençlik seninle’ sloganları atılırken, yine gençler tarafından konuşması boyunca ‘Isparta’nın hayallerini gerçekleştirdiğin için seviyoruz seni’ pankartı açıldı.

YENİCE’YE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Yenice Mahallesi sakinlerine müjde veren Başkan Günaydın, Emre, Gülcü, Sülübey, Sidre, Hisar mahallelerinde olduğu gibi yeni dönemde de Yenice için kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını ve yeni planlama ile birlikte kat yüksekliği verileceğini söylerken, yine mahallede 5 civarında bir eve doğalgaz verilemediğini bunun da kış girmeden bağlanmış olacağı sözünü verdi.

KORKU DÜNYASINDAN SEVGİ DÜNYASINA

Görev süresince sevgi, sevilmek ve huzur üzerine çalıştığını aktaran Günaydın, geçmiş dönem yönetimini hatırlatarak o dönemde esnafa zulüm, gazeteci dövülen, vatandaşın kaz gibi yolunan bir dönem olduğunu dile getirdi. Günaydın, “O dönem korku dünyası yaşatılan, kan kusturulan bir Isparta vardı” dedi. Kendisinin görev gelmesiyle esnaf, öğrenci, tüm Isparta halkı üzerinde psikolojik rahatlık için çalıştığını aktaran Günaydın, “Belediyemiz sevgi, saygı, coşku ve itimat üzerine kuruldu” dedi.

DAHA HUZURLU BİR KENT İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Yeni dönemde de sevgi, saygı, dostluk ve itimat üzerine çalışmalarının devam edeceğini aktaran Günaydın, “Daha güler yüzlü mutlu, çalışkan bir belediye olacak. Güzelliğiniz bana yansıyor, Allah’ın izniyle Isparta’mızı Avrupa’nın en iyi kentlerinin önünde, daha yaşanabilir, daha huzurlu bir kent yapmak için çalışacağım” görüşlerinde bulundu.

ISPARTA HALKI 22 BİN BAŞVURU İLE

BİZE OLAN İTİMADINI GÖSTERDİ

İtimat ve toplu konut üzerine değinen Günaydın, bugüne kadar 21 bin emeklinin kandırıldığını, bundan dolayı da belediye olarak sosyal konut hususunu ele aldıklarını belirterek, “Konut yapımına en az 5 bin daire ile başlayacağız. Isparta halkımız bize olan itimadını gösterdi. 3-4 gün içerisinde konut ön başvuru sayısı 22 bine ulaştı. İşte bu itimadın göstergesidir. Bu Isparta halkının bize güvenidir, güvenin altında, sevgi, saygı, itimat vardır. Şimdiden yapacağımız konutların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ AK PARTİ VE İYİ PARTİ ADAYLARI CENNET VE HAYAL VADEDİYORLAR”

31 Mart seçimlerine 9 gün kala meydanlarda yapılan konuşmalarda sertleşmeye başladı. : Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Yenice Mahallesi mitinginde MHP İl Başkanı Nail Bayram ve MHP Seçim İletişim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen de birer konuşma yaptılar.

CENNET VE HAYAL VAAT EDİYORLAR

Son günlerde her iki adayında Isparta halkına cennet ve hayal vaat ettiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Nail Bayram da, “Çünkü daha düne kadar otopark parasını, içtiği neskafe parasını baroya ödetenler, gittiği seyahatlerde yemek paraları dahil olmak üzere ITSO’ya ödetenler, yani vatandaşın, üyelerinin sırtına kambur olanlar bugün belediyenin imkanlarıyla hayal vaat ediyorlar” görüşlerinde bulundu. 

KYK’DA KALKIŞMA YAPTILAR

Şükrü Başdeğirmen’in adaylığının ardından AK Parti Isparta eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt’un açıklamalarını hatırlatan Bayram, “Bunu kaldıramadılar, kış gününde buzdolabını bahane ederek, KYK’da kalkışma yaptılar. Öğrencileri ayağa kaldırdılar. Sayın Kurt’un, Başdeğirmen’i eleştirmesinden dolayı, Sayın Kurt’un kardeşi Cumhur Kurt görevden alındı. Sırf görevden almak için öğrencileri kullandılar” açıklamasında bulundu.

ŞİMDİDEN AVUÇ OVUŞTURMAYA BAŞLADILAR

Isparta Belediyesinin 2009 yılından sonra tüm birikimlerini toparladığını belirten MHP İl Başkanı Nail Bayram, “Baktılar Isparta Belediyesinde artık kaymak bol. Yarın otoparkları hangi meclis üyesine verelim, fabrikayı kime verelim diye şimdiden el avuç ovuşturmaya başladılar” şeklinde konuştu.

BELEDİYEYİ KİM YÖNETECEK?

Seçim İletişim ve Yönetim Başkanı İzzettin Dikmen de, siyasetin omurga, duruş istediğini ancak adayların bir gün söylediklerinin, ertesi gün söyledikleriyle uyuşmadığını dile getirdi. Dikmen, işin ehline yani Yusuf Ziya Günaydın’a tevdi edilmesini istedi. Dikmen, AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz’ün ‘Isparta’nın 10 senesi boşa geçti’ sözlerine de cevap verdi. Dikmen, “Size soruyorum, Dereboğazı yolu yapıldı mı? Hızlı tren yapıldı mı?, Burdur dostluk yapıldı mı?, daha önce garip gurabanın, fakir fukaranın seyahat edebildiği kara treni yitirdiler, getirdiler mi? Sayın Gökgöz doğru söylüyor, 10 senedir bu şehrin kayıplarını anlatmıştır.

Buradan Sayın Gökgöz’e sesleniyorum, 31 Mart akşamı aziz Isparta halkının teveccühü ile bu belediyeyi aldığımızda tekrar Isparta halkının hizmetinde olacak mı? İki, kazara bu çırak seçimi alırsa belediyeyi Recep Özel mi yönetecek, Gökgöz mü yönetecek, Şükrü Bey’mi yönetecek, yoksa iltisaklı olduğu güçler mi yönetecek?” sorularını yöneltti.

Bu haber 346 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...