Gülcüspor’dan Günaydın’a teşekkür plaketi

25 Mart 2019 15:57

Gülcüspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı Halıkent Mahallesi Seçim İletişim ve Yönetim Merkezinde ziyaret etti.

Başkan Günaydın ile bir araya gelen sporcular ve yöneticiler Başkan Günaydın’a seçimde başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette Kulüp Başkanı Osman Dal, “Birlik beraberlik yemeğine katıldık. Gülcüspor’umuzun sahipsiz olmadığını bizlere hissettirdi. Başkanımız yanımızda” derken, Kulüp Başkan Yardımcısı Ümit İşlek te, “Başkanımız maddi manevi her zaman yanımızda oldu. Bize yalnız olmadığımızı hissettirdi. 200’e yakın lisanslı sporcumuz var. Kısıtlı imkanlarla mücadele vermeye devam ediyoruz. Başkanımız desteklerini devam ettirecek” ifadelerinde bulunurken, Başkan Günaydın’a bugüne kadar ki katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Gülcüspor’un çok eski bir kulüp olduğuna değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Amatör spor kulüplerimizi destekliyoruz. Çok güzel çalışın, kulübümüzün antrenörleri var ve sporcularımıza fedakarca yardımcı oluyorlar. Bu güzel bir birikim. Sizlerin ihtiyaçları olacaktır, bu konuda destekçi olmak istiyorum. Emre Mahallemizin üst kısmına bir spor sahası yapıyoruz. Gülcü Mahallemizde bu tesislerden faydalanabilir. O sahayı bölgedeki mahallelerimiz de sırayla kullanabilir” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...