“Kapalı pazaryerleri yapımına devam edeceğiz”

25 Mart 2019 16:06

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Cuma Pazarı esnafı ile bir araya geldi. Esnaf, Başkan Günaydın’a bugüne kadar duyduğu güveni, ziyarette gösterdiği sevgi ile gösterirken, yaptığı çalışmalardan ve esnafın bugüne kadar zorluk çekmemesinden dolayı teşekkür etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde belediye meclisi üyesi adayları ile birlikte Yedişehitler Mahallesi Cuma Pazarı esnafını ziyaret etti. Adım başı gerek esnafın gerekse vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Günaydın, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Günaydın, esnaf ziyareti ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Pazar ziyaretlerimiz esnasında önümüze çıkan en büyük sorun işsizlik oldu. Geçen günlerde yapılan açıklamayla şehrimizdeki işsizlik sayısının 16 bin 500 olduğu açıklandı. Bu işsizlik pazarda ortaya çıktı. Pazar yerimizde ürünler biraz fazla, bu tarihten itibaren mevsim itibariyle de artık fiyatların geri çekilmesi lazım.

Pazar yerinde her gelir gurubundan vatandaşlarımız bulunuyor. Bunların içinde dikkatimi çeken ve ortak yanı şükreden ve sabretmesini bilen bir toplum olduğumuz. Geleceğimizden umutlu olmamız gerektiğinden de bahsettik. Sevgi ile karşılandık, bu sevgi bizlerin çalışma şevkini de arttırıyor.

18-19 sene önce bu pazaryerlerimizi biz yapmıştık. Isparta’mızda yeni eklenen bir çarşı yok. Yapılan tüm çarşılar bizim dönemimizde yapılmıştır. Yeni dönemde de yeni çarşı çalışmalarımız olacak. Mahallelerimizde böyle geniş alanları da bulmak kolay değil. Yeni kurduğumuz şehirlerde ise çarşı yerleri var. Biz bu çarşı olayını seviyoruz. Madem böyleyse bizim önümüzdeki dönemlerde de bu doğrultuya da yön vereceğiz. En doğruyu yakalayıp en iyi çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz”.

Bu haber 299 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...