“1 NİSAN BAHARDIR, BAYRAMDIR”

26 Mart 2019 15:50

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Uluborlu ve Senirkent’te partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi. Tandoğan, “Anladım ki bahar 1 Nisanı beklememiş, Senirkent ve Uluborlu’ya çoktan gelmiş” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan seçim çalışmaları kapsamında Uluborlu ve Senirkent ilçelerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Uluborlu ve Senirkentlilerle bir araya gelen İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan şunları söyledi:

“Yol boyu ağaçları izledim. Her biri bembeyaz gelinliklerini giymiş gibiydiler. Baharın müjdeleyicisi ağaçlar tüm ihtişamıyla çiçeklerini açmış olarak bizleri karşıladı. Anladım ki bahar 1 Nisanı beklememiş, Senirkent ve Uluborlu’ya çoktan gelmiş. Uluborlu ve Senirkent çoktan kararını vermiş. Anladım ki; çoktan İYİ olmuş. İYİ belediyecilik ve İyi Belediyecilik hizmetlerine karar vermiş. Sizlerin gözlerinde ki bu ışıltı; baharın ve iyiliğin ışıltısıdır. Artık yeter;

Ülkemizin geçirdiği zor sınavlar ortadadır. Ev hanımından esnafına, sanayicisinden üreticisine, hayvancılıkla uğraşan kardeşimizden tarımla uğraşan kardeşimize kadar her bir ferdimiz bu zorluğun farkındadır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; buralara bahar nasıl geldiyse, nasıl bizlere yarınlar için umut olduysa tüm ülkemize umut olacaktır. 1 Nisan bahardır, bayramdır. Uluborlu Aziz TUNA ile Senirkent Nurullah CABIOĞLU ile baharı ve bayramı yaşayacaktır” dedi.

Bu haber 241 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...