“ŞÜKRÜ BAŞKAN; CHP’li, MHP’li, SAADET’lilerin de Başkanı olacak”

26 Mart 2019 15:56

AK Parti Milletvekili Recep Özel, İttifakımız Isparta’da milletle açıklamasından sonra, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’un  ‘Özel bile bize desteğini açıklamış’ açıklamasına  “Aylin Hanım çarpıtma. Bizim ittifakımız” diye yanıt verdi.

  AK Parti Milletvekili Recep Özel, Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde  açık hava mitingini dolduran kalabalığa hitap etti. Hava raporuna göre milletin teveccühü olmayacağını belirten Özel, “Biz milletin durumuna göre bakarız, milletin durumuna göre hareket ederiz.  Bizimle beraber olmak isteyen, soğukta, yağmurda, çamurda da bizimledir. Çünkü bizim davamız memleket davasıdır. Yol yürünmesi gerekiyorsa nasıl Sarıkamış’ta  cepheye yürümüşsek bu soğuk havada da burada toplanırız” dedi.

Cumhur ittifakının Türkiye’de bazı yerlerde ortak adaylar çıkardığını bazı yerlerde de kendi adaylarıyla seçime girdiğini anımsatan Özel, “ Isparta’da bizim ittifakımız milletle dedik.  Sözlerimizi çarpıtmayın  Aylin Hanım. Bizim ittifakımız zilletle değil milletle dedik. İYİ Parti CHP meclis listelerinde 340 PKK, KCK uzantılı adayları yazmışsınız. Sizin bu ittifakınız zillet ittifakı. Bizim kastettiğimiz millet ittifakı tek vatan, tek bayrak, tek devlet tek millet diyen Türk milletiyle olan ittifak. PKK, KCK yandaşlarını meclis listelerinde yazan partiler milletin izinde olamaz. Milleti, şer odaklarıyla birlikte ağzınıza almayın. Ey Aylin Hanım çarpıtma yapma. Bir hafta daha sabret Şükrü Başkan geliyor” dedi.

Projelerini her yerde anlatmaya devam edeceklerini kaydeden Recep Özel, “Şükrü Başkan kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olmaya geliyor. Bütün MHP’li, CHP’li, Saadetli, hepsinin belediye başkanı olacak. Isparta’da farklı bir dönem yaşanacak. Bu dönem, çok daha garibin derdiyle dertleneceğiz. Çok daha fazla yoksulun yanında olacağız. Isparta’nın kaybolmuş 10 yılını 5 yılda geri kazandıracağız. Isparta’da değişimi sağlayacağız.  İyi ki Şükür Başdeğirmen’i aday göstermişiz. 31 Mart’ta sandığa gittiğinizde belediye başkanlığında, belediye meclis üyeliğinde, il genel meclis üyeliğinde mührünüzü AK Parti ampulünün altına basın. Muhtarlıkta kime verirseniz verin o bizi ilgilendirmiyor. Bugün İstanbul’da 1.5 milyon kişi mitinge katıldı. Biz Muzaffer Türkeş’te hiç bu kadar kalabalık miting yapmadık. İşte bu Şükrü Başdeğirmen’in gelişinin ayak sesleri. Seçimleriniz hayırlı olsun. Şükrü Başkan’ı sizlere emanet ediyoruz. Bu süre içinde eşimizi, dostumuzu arayalım. İkna olmayanları Şükrü Başkan’a oy vermemiz için ikna edelim. Rekor oyları alalım ki Şükrü Başkanın elini güçlendirelim.  Bizim davamızın adı berrak sonu toprak dönen alçak olsun” diye konuştu.

 

Bu haber 347 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...