Emrespor Akademi’nden süper proje

28 Mart 2019 16:07

“Isparta’da futbolu değiştirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan Emresporlular, gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor.

                Isparta’nın en köklü kulüplerinden biri olan Emrespor, altyapı ve sosyal faaliyetlerde ilkleri yapıyor. Kulüp, şimdi de Emrespor Akademi’yi kurdu. Futbolun yanı sıra sporcularının derslerinde başarılı olması için çalışmalar yapan kırmızı-siyahlılar, kulüp lokalinde yeni dershaneler oluşturdu.

                “Isparta’da futbolu değiştirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan Emresporlular, yaz boyunca ücretsiz futbol kursu düzenlemiş ve yetenekli olan gençleri de altyapı bünyesine almıştı.

                Emrespor Akademi Sorumlusu Rıza Konak, futbolun yanı sıra kulüp lokalinde çocuklara ders verildiğini bildirdi. Alanında uzman öğretmenlerle anlaştıklarını satrançtan dramaya kadar öğrencilere eğitimlerin verildiğini belirten Konak, “Aileler çocuklarını güvenerek bizlere emanet ediyor. Bizlerde hem spor yaptırıyoruz hem de onlara derslerinde daha başarılı olması için kurs veriyoruz. Şu an  çalışmamıza yoğun ilgi var. Çocuklarımıza hem de eğitsel oyunlar oynatıyoruz” dedi.

 

Bu haber 373 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...