El ele verdiler, futbolcu yetiştirecekler

28 Mart 2019 16:07

Isparta’da kazandığı şampiyonluklar adından sıkça söz ettiren ve örnek bir kulüp olan Gülspor ile Altınordu, geleceğin yıldızlarını Türk sporuna kazandırmak için ortak bir çalışma yapıyor.

                Ülke genelinde 89  merkezde altyapı çalışmaları yapan Altınordu, 5-15 yaş grubundaki gençleri geleceğe hazırlıyor. Isparta’da kazandığı şampiyonluklar adından sıkça söz ettiren ve örnek bir kulüp olan Gülspor ile Altınordu, kendi aralarında sözleşmeye imza atarak, “Altınordu-Gülspor el ele” sloganıyla yola çıktılar. Gülspor ile Altınordu, geleceğin yıldızlarını Türk sporuna kazandırmak için ortak bir çalışma yapıyor.

                Gülspor Kulüp Başkanı Kenan Büyükleblebi, amaçlarının genç yetenekleri keşfettikten sonra düzenli ve sistemli bir çalışma programı yapmak olduğunu söyledi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın tek yolunun spor olduğunu dile getiren Büyükleblebi, Altınordu Futbol Okulu Isparta Şube Sorumlusu Ümit Tolu’ya da teşekkür etti.

                Altınordu Futbol Okulu Isparta Şube Sorumlusu Ümit Tola ise Isparta’da genç yetenekleri keşfetmeye devam edeceklerini söyledi. Gülspor ile ortak bir çalışma içerisinde olacaklarını belirten Tola, Gülspor Başkanı Kenan Büyükleblebi’ye futbola olan ilgisinden dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 408 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...