Büyükçam: Isparta halkı cevabı sandıkta verecektir

29 Mart 2019 18:11

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, parti içindeki istifa haberleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Büyükçam’ın açıklaması şöyle; “Sizlerinde iyi bildiği gibi bazı cenahlar partimiz içerisinde sürekli istifa haberlerinden fayda sağlayacağı düşüncesi içerisine girmiş fakat çok büyük bir yanlışın ve yanılgının göbeğindedirler.

Birinci konu şudur :

Partimiz içerisinde kim kimle dirsek temasındaymış partimiz ve partililerimiz çok daha net görmüştür. Üzücü ama kim kimin adamıymış belli olmuştur .

İkincisi:

Yok kurucusuymuş vesaresiymiş bu isimlerin çoğu partinin yerini bile bilmezler internet üzerinden üye olmuş şahıslardır .

Üçüncüsü:

İçlerindeki bazı isimler temcit pilavı gibi sürekli istifa eder duruma gelmiş kendilerini de komik duruma düşürmüştür . İstifalar bir kere edilir , bunlarda alışkanlık haline gelip İYİ PARTİ ‘ ye nasıl zarar veririz diyen akıl hocaları sanırım bu şahıslarında isimlerini İYİ PARTİ sayesinde reklam yapma peşindedir .

Açın bakın geçmişteki haberlere aynı isimleri görürsünüz .

Dördüncüsü:

E- devlet üzerinden giriş yapılıp veya İlçe Seçim Kuruluna gidilip tüm partiler için bu geçerlidir kolaylıkla istifa edebiliyorken , bize sokakta gördüğü adamlarla, yarım yamalak kullandıkları Türkçeleriyle, yazdıkları kağıtları partiye göndermelerinde hiç kimseye bir faydası yoktur. İstifa edecekse seçim kuruluna götürüp oraya verebilirler. Eğer oda tabi ki üye ise.

Beşincisi :

Hakikaten ve samimiyetle söylüyorum ki bu haberlerin kimseye bir faydası olmaz . Güneş balçıkla sıvanmaz . Heleki iyilik güneşi doğdu bir kere bir daha batmaz . Bu güneş hepimize , sevgimize kalbimize doğdu hiç kimse mani olamaz .

31 Mart günü Isparta’lı hemşerilerimiz gerekli cevabı sandıklarında verecektir . Sayın Belediye Başkan adayımız Gökmen Gökmenoğlu belediye başkanı olacaktır böyle manipülasyonlara kimse inanmayacak ve değer vermeyecektir .”

 

 

Bu haber 236 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...