“İKTİDARIN GÜCÜYLE ÖZLEM DUYDUĞUMUZ HİZMETLERİ GETİRECEĞİZ”

29 Mart 2019 18:11

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Biz belediyeyi büyütmeye,  çalışan sayısını artırmaya geliyoruz. Biz herkesin evi, işi, aşı olsun diye geliyoruz. Herkesin refah seviyesini yükseltmeye geliyoruz ” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Emre Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa seslendi. Başdeğirmen, havai fişekler ve meşaleler eşliğinde miting yapacağı alına geldi. Şükrü Başkan sloganlarıyla  karşılanan Başdeğirmen’e Emre spor taraftarları Emrespor atkısı ve forma hediye etti.

EMRE DEĞİŞİM İSTİYOR

Meydanı dolduran büyük kalabalık karşısında ‘Maşallah Emre Mahallesi tamam demiş inşallah Emre değişim istiyor’ diyen Başdeğirmen, “Emrespor’da, Davrazspor’da Isparta’nın tüm kulüpleri de bizim canımız ciğerimiz” dedi. Pazar günü yapılacak seçimlerde sadece belediye başkanlığında değil belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği seçimlerinde de AK Parti’ye destek isteyen Başdeğirmen, “ memleketimizin refah seviyesini yükseltmek için iktidarı da arkamıza alarak Isparta’nın hak ettiği hizmetleri getirmek istiyoruz. 10 yıldır özlem duyduğumuz hizmetler var. Başka şehirlerde gidip gördüğümüz biz de niye yok dediğimiz yatırımlar var. Hep onlara gıptayla baktık. Biz de niye yok diye sorduk? Oysa Isparta’da dahi iyi olması lazım. İktidarın gücüyle bu hizmetleri sizlere getireceğiz. Eşit, adaletli, dürüst ve ilkeli yönetim anlayışını 1 Nisan’dan itibaren bu şehirde göreceksiniz. O mahalle bizi oy vermemiş oraya hizmet yok demeyeceğiz. Bu şehrül emine yakışmaz” dedi.

BAKIN BU MEYDANA

KİMSE ZORLA GELMEDİ

Belediye personelinden yaptıkları mahalle toplantılarına katılanların ertesi gün korkutulduğunu, işten atılma tehdidiyle karşılaştığını söyleyen Başdeğirmen, “Seçimi kaybedeceklerini anlayınca herşeyi mubah sayıyorlar. Nedir bu hırs? 15 yıldır bu memlekete hizmet yapıyoruz diyorsunuz. Buraya gelip ne yaptığınızı anlatın desek neyi anlatacaksınız. Hani spor sahası, hani Pazar yeri? Öküzbattı, Isparta’nın bir değeri, Hangi gün gidip bakımını yaptınız? Göreve geldiğimizde bunları layıkıyla biz yapacağız. Belediye personelini zorla mitinglerini kalabalık göstermek için ailesiyle birlikte getiriyorlar. Ancak kendilerini kandırıyorlar. Bakın buraya kimse zorla gelmedi. Şükür Başdeğirmen gelirse sizi işten çıkarır eziyet eder diyorlarmış. Bırakın  işçi çıkarmayı, bizim yaptığımız tüm projelerde istihdam var. Biz belediyeyi büyütmeye,  çalışan sayısını artırmaya geliyoruz. Biz herkesin evi, işi, aşı olsun diye geliyoruz. Herkesin refah seviyesini yükseltmeye geliyoruz ” dedi. 

KENDİMİ SİZLERE

EMANET EDİYORUM

Son  10 yılda Isparta’da tek bir sosyal konut yapılmadığını belirten Başdeğirmen, “15 yıl tek bir yönetim var ve tek bir sosyal konut yok. Seçimlere 15 gün kala bilboardlara müjde sosyal konut yapıyoruz diye yazıyorlar.  Başka illerde, ilçelerimizde bile sosyal konut üretilirken biz de niye yok diye sormak zorundayız? Artık aklımızla oynanmasına izin veremeyiz.  Yazısöğüt’ün orada 700 dekar arazide sosyal konut yapıyoruz dediler.  Sosyal konut, arsa payı verilmeden inşaat maliyetiyle yapılan konuttur. O arazi üzerinde 3 bin 8 mülk sahibi var. Vatandaşımız 15 yıl kandırılmış, artık kanmayacak. Artık laf devri bitti iş devri başladı. Sosyal konutu yaparsa AK Parti yapar. ITKM’yi AK Parti açar. Trafiği, kokuyu AK Parti çözer. Kaliteli suyu AK Parti içirir. Biz bir kişinin veya kesimin değil sadece devletimizin ve vatandaşımızın emrinde olmaya geliyoruz. Vatandaşlarımızın büyük bölümünün yararlanamayacağı işlere ne vakit ne nakit ayıracağız. Paranız çarçur etmeden sizlere hizmet edilecek. Sizlerin tüm varlıkları bizim için kutlu bir emanet olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız beni sizlere emanet etti. Ben de sizlerin sağduyusuna güvenerek kendimi sizlere emanet ediyorum. Bu memlekete birlik beraberlik içinde hizmet etmeye hazırız” dedi.

Başdeğirmen’in açık hava mitingi vatandaşlara karanfil dağıtımı ve fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

 

Bu haber 244 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...