Futbol Taban Birliği Yöneticilerinden Başdeğirmen’e “Hayırlı Olsun” mesajı

2 Nisan 2019 15:17

Futbol Taban Birliği Yöneticileri, Isparta Belediye Başkanlığı’nı seçilen Şükrü Başdeğirmen’i tebrik ederek, hayırlı olsun mesajında bulundular.

                Seçim öncesi sık sık spor camiasıyla bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin spor yöneticilerinden “Hayırlı olsun” açıklaması geldi.

                Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, seçim öncesinde kendilerinin sorunlarını dinleyip projelerini anlatan Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Özgün, “Camiamıza hayırlı olsun.  Şükrü Başkanın harika projeleri var. Projelerini hayata geçireceğinden şüphemiz yok” dedi.

                Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise “Seçimlerin ülkemize ve Isparta’mıza hayırlar getirmesini diliyoruz. Şükrü Başkan’a ve ekibine başarılar diliyoruz. Özellikle Amatör Spor Evi Projesi’ni hayata geçirmesini diliyoruz. Kulüplerimizin ayakta durması için gerekli desteği vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Durmuş Türkmen da “Gençlere sahip çıkmanın en güzel yolu spor. Spor camiası büyük bir camia. Bizler Şükrü Başkanın başarılı olacağına inanıyoruz. Gençliğe sahip çıkacağımızdan eminiz” dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, 31 Mart Yerel Seçimlerin ülkemize ve Isparta’mıza hayırlar getirmesini dileyerek, “Şükrü Bey’in seçim öncesi toplantısına katıldık, projelerini açıkladı. Kendisini tebrik ederek görevinde başarılar diliyoruz. Özellikle tesisleşme  ve altyapı konusunda çalışmalarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber 290 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...