Eğirdir’de Veli Gök mazbatasını aldı

4 Nisan 2019 18:33

Eğirdir’de AK Parti zaferini kutluyor. İlçe Seçim Kurulu, Belediye Başkanı Veli Gök, 9 AK Partili, 2 İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi ile 3 AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi’nin mazbatasını verdi. Törene Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz  ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da katıldı.

Eğirdir’in Yeni Belediye Başkanı Veli Gök,  Eğirdir’in geleceği için umutlandıran mesajlar verdi.

Veli Gök, ilk mesajında şunları söyledi:

“Eğirdir’deki seçim farklıydı, demokrasi şöleni vardı. Sizler yaptınız. Eğirdir kendine yakışır şekilde seçim yaptı. Sandıkta gereğini ortaya koydu. Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri olarak, her konuda, eğitim, sağlık, sporda vebali aldık. Sorumluluğu bizdedir. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın sorumluluğu bizimdir. Eğirdir’in her tarafı için, 32500 nüfusumuz için hep birlikte çalışacağız. Kimin nereye oy verdiğine bakmıyoruz. Esnaflarımız, işadamımız başımızın tacı olacak. Esnaf iş yeri kuracaksa başımızın tacı. Bir kişi çalıştıracaksa elini öperiz. Esnaflarımız, işadamlarımız TC Eğirdir Belediyesi kurumu dağ gibi arkanızdadır.. Eğirdir Belediyesi çalışanları bulundukları yerde Eğirdir Belediyesi ve başkanını temsil ediyorlar. Bu hassasiyeti dikkate alın. Beni temsil ediyorsunuz. Halkımız da onları başının üstünde tutacak.

PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Biz İl başkanlığımız, milletvekillerimizle projelerimizi çalışarak yola çıktık. Ne söyledi isek tamamını gerçekleştireceğiz. Satın Cumhurbaşkanımızın Eğirdir’e ilgi ve alakasını biliyoruz. Dağ gibi arkamızda olduğunu biliyoruz.”

Ak Parti geldi

‘ben devri’ bitti

Milletvekili Mehmet Gökgöz, Eğirdir’de AK Parti belediyeciliği teslim töreninde konuştu: Birlikte yöneteceğiz.

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, şöyle konuştu:

“Allah hepinizden yardımcı olsun. 24 Haziran ile yetinmediniz, 31 Mart’ta da gösterdik. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Gücümüzü haktan ve halktan alıyoruz. Verdiğimiz sözleri unutmayacağız. Milletvekilleri olarak arkasındayız. Ak Parti geldi. ‘Ben’ devri bitti. Biz devri başladı. İstişare içinde olacağız. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Rabbim birliğimizi bozmasın.”

HİZMETTEN KUŞKUNUZ OLMASIN

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Eğirdir’de Belediye Başkanı Veli Gök’ün başkanlık görevine başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuştu, AK Belediyeciliğe dikkat çekti. Zabun, şöyle konuştu:

“Eğirdir’de mutluluk yaşıyoruz. Eğirdir bizim gözbebeğimiz. Sadece Türkiye’nin değil Dünyanın gözbebeği. Eğirdir Belediyesine yakışan bir Başkan seçtiniz. Bu inancın, birlikteliğin zaferidir. Zafer Eğirdir’in zaferidir. Teşkilatın zaferidir. Ancak bu işin isimsiz kahramanları var. Veli Başkan Eğirdir hemşehrilerimizin gayreti bilmektedir. İsimsiz kahramanlara teşekkür ediyoruz. Hizmetten kuşkunuz olmasın. Her zaman Gönül belediyeciliği vurgusu yaptık. Bu kadro sizin gönlünüzde taht kuracaktır. Bu zafer Eğridirli hemşehrilerimize aittir. Bizim belediyecilik anlayışında oy verdi-vermedi yoktur. Herkese hizmet etmek vardır. Oy vermeyenler de belediye hizmetlerinden adalet çerçevesinde faydalanacaktır. Asla ötekileştirmeyeceğiz.”

Bu haber 332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...