Uluborlu’nun yeni Belediye Başkanı Tuna göreve başladı

5 Nisan 2019 18:41

31 Mart 3019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Uluborlu Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Turna mazbatasını alarak görevine başladı. Dün saat 13.00’de ekibile Uluborlu Belediye Başkanlığına gelen Mehmet Aziz Tuna, kesilen kurban ve yapılan duanın ardından kurdele keserek belediyeden içeri girdi. Kendisini karşılayan belediye personeli ve vatandaşlarla tokalaşan Başkan Tuna, Başkanlık Makamında kısa bir konuşma yaptı.

Sonrasında Başkan Tuna Demokrasi Şehitleri Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koydu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden aziz Türk Büyüklerinin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Çelenk töreninin sona ermesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi ve sonrasında Başkan Tuna ve ekibi Belediye hizmet binasına geçerek tebrikleri kabul etti. Başkan Tuna konuşmasında bundan sonra Belediyenin kapısının herkese açık olduğunu vurgulayarak çekinti yapmadan herkesin belediyeye gelebileceğini söyledi.

Bu haber 293 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...