“Kompozit Vadisi Projemizi İşadamları destekliyor”

6 Mart 2013 22:46

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Arama Konferansı’na katılan Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD) Başkanı Özcan Pınarcı, Isparta’nın kurtuluş projesi olacak Kompozit Vadisi Projesini anlattı. Projemizin işadamları tarafından desteklendiği ve detaylarını öğrenmek istedikleri bildirildi.

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Arama Konferansı’na ISİAD Yönetim Kurulu ve Genç Komite Üyeleri de katıldı.

Afyonkarahisar’da Korel Termal Otel’de yapılan ve bölgede çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ESİDEF delegelerinin yoğun ilgi gösterdiği Arama Konferansının, özellikle motivasyon açısından son derece verimli geçtiği gözlendi. 8. Arama Konferansı’na TUSKON Genel Sekreteri Dr. Mustafa Günay ve Zaman Gazetesi Ekonomi Editörü Turhan Bozkurt konuşmacı olarak katıldı. ESİDEF’in 8. Arama Konferansı’na katılan Ege ve Batı Akdenizli patronlar: “Alternatif Yeni Pazarlar” dedi.

KOMPOZİT VADİMİZE DESTEK VERİLDİ

Programın açılış konuşmasını ESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara yaptı. Özkara’nın ardından Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Genel Sekreteri Dr. Mustafa Günay da fikirlerini ve görüşlerini dile getirdi. Arama Konferansının sonunda ESİDEF’e üye derneklerin başkanlarının katıldığı başkanlar toplantısı yapıldı. Toplantıda Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Özcan Pınarcı, derneğin ‘Kompozit Vadisi’ Projesinin detaylarını diğer dernek başkanlarıyla paylaşarak desteklerini aldı.

 

 

Bu haber 915 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...