Osman Hoca’nın ardından…

6 Nisan 2019 13:05

Levent Doğan yazdı

 Osman Hoca’nın ardından…

 

                Gazeteciliğe başladığım 2004 yılında tanışmıştım Osman Şahin Hocayla. Güler yüzü, cana yakınlığıyla çevresine ışık saçan spor sevdalısı adam gibi adamdı. Bugün bir çok beden eğitimi öğretmeni, antrenör, müdür, özel ve resmi sektörde çalışan bir çok ismin hocasıydı Osman Şahin. Osman hocayla sohbetlerimizde hep “Levent bu şehrin çocuklarına sahip çıkın. Altyapıya önem verin. Ispartaspor’u ayakta tutun” diyerek nasihatler verirdi.

Ispartaspor altyapısında yıllarca antrenörlük yaptı. Yeri geldi cebinden para koydu, gençlere spor yaptırmak için.  Onun futbol ve spor aşkı bir başkaydı.

                Futbolun dışında salon sporlarında da çalıştığı okullarda da başarılı işler yaptı. Geçtiğimiz Perşembe gecesi gelen acı telefonla yıkıldım. Osman Şahin Hoca’nın gizli kalp sonrası yaşamını yitirdiği haberini alınca inanamadım. Hatta haberi paylaştıktan sonra bir meslektaşı beni arayarak, “2 saat önce hocayla beraberdik. Sohbetimizi edip evlere ayrıldık” diyerek vefat ettiğine inanamadı. Maalesef bugün varız yarın yokuz. 2 saniye sonrası garanti olmayan fani dünyada güzel insanlar tek tek gidiyor.

                Isparta spor ve eğitim camiasından bir Osman Şahin geçti. Adamdı, beyefendiydi, Isparta spor sevdalısı, örnek bir kişilikti.

                Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun güzel insan…

 

Bu haber 291 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...