Gönen Belediyesi´nde Devir Teslim Töreni Yapıld

6 Nisan 2019 13:18

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Gönen Belediye Başkanı olarak seçilen Osman Kesmen, görevine başladı. Eski Belediye Başkanı Ahmet Doğan tarafından belediye önünde karşılanan Kesmen, birlik beraberlik mesajları verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Gönen Belediye Başkanı olarak seçilen Osman Kesmen,  makamı AK Parti’li Ahmet Doğan’dan devraldı.

Törene CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal, CHP'li İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri'nin yanı sıra AK Parti Gönen İlçe Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye önünde Ahmet Doğan tarafından karşılanan Kesmen, konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Ahmet Doğan, “2014 yılında bu göreve geldim. Elimden geldiği kadar ekibimizle birlikte sizlere hizmet etmeye çalıştık. Yaptıklarımız kadar yapamadıklarımız da olmuştur. Yapamadıklarımız için özür diliyorum. Bu bir nöbet devridir. Bundan sonra Osman Kesmen başkanım eksikleri tamamlayacak, yeni hizmetler yapacak” dedi.

Doğan, “Şimdiye kadar Gönen’e hizmet eden tüm belediye başkanlarını, belediye personelini, encümen üyelerini saygıyla anıyorum. Hayatını kaybetmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyor, sağ olanlara da sağlıklar temenni ediyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Osman Kesmen başkanıma, meclis üyelerine ve ekibine üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen’de konuşmasında “Çok değerli il başkanım, değerli misafirler. Bize oy veren-vermeyen, buraya gelen-gelmeyen herkese teşekkür ediyorum. Gönen’e emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Kesmen, “Evet bizleri zor bir görev bekliyor. Ama biliyorum ki sizlerin desteği ile gayretlerimiz ve çabalarımızla üstesinden geleceğiz. Elimizden gelen her şeyi Gönen için, Gönenliler için yapmaya söz veriyoruz. Gönen’i bir adım daha ileriye götürmek için bu göreve talip olduk. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

DOĞUM GÜNÜ'NDE MAKAMI DEVRALDI

Birbirlerine karşılıklı çiçek takdim eden halef-selef okunan duanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. 5 Nisan 1964 doğumlu olan Osman Kesmen, doğum gününde Gönen Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Kesmen, tebrikleri kabul ettikten sonra, İlçe meydanında konuklara yemek ikramında bulunuldu.

Bu haber 499 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...