Davraz, Tavas Birlikspor’u ağırlayacak

13 Nisan 2019 11:52

Pembe-yeşilliler, ligden düşen Denizli temsilcisi Tavas Birlikspor’la oynayacağı maçı kazanarak son iç saha maçını kazanmak istiyor.  Davrazspor, önümüzdeki hafta Didim Belediyespor maçıyla sezonu tamamlayacak.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Isparta Davrazspor, ligdeki 25. maçında Denizli temsilcisi Tavas Birlikspor’u ağırlayacak. 14 Mart Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak maçı Konya Bölgesinden Metehan Ayyürek, Afyon Bölgesinden Yahya Kemal Yurtbilir, Nurullah Boğa ve Konya Bölgesinden Murat Durgutluoğlu isimli hakemler yönetecek.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Pembe-yeşilliler, ilk yarının son haftalarında çıkışa geçse de 2. yarıya kötü bir başlangıç yapmıştı. Şampiyonluk hedefinden tamamen uzaklaşan Davrazspor, 40 puanla beşinci sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, son hafta Aydın deplasmanında Didim Belediyespor’la karşılaşacak ve 7. Gruptaki maçlarına veda edecek. Davrazspor, önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lige devam edebilmesi için Play-Out maçında Isparta 1. Amatör Küme şampiyonu da geride bırakması gerekecek.

                Denizli temsilcisi Tavas Birlikspor ise 22 puanla on ikinci sırada bulunuyor.  Ligden düşen Tavas Birlikspor, geçen hafta altyapıdan oluşan takımla Kepez Belediyespor maçına çıkmış ve sahadan 21-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Denizli temsilcisinin Davrazspor maçına yine yedek ağırlıklı bir karşılaşmayla çıkması bekleniyor. Hatta bu haftaki maça da çıkmama durumu bulunan Tavas Birlikspor, son haftalarda büyük bir maddi çıkmazın içerisine girmişti.

BUCAK BELEDİYESPOR 1 PUAN DAHA ALIRSA ŞAMPİYON

                7. Grubun lideri Bucak Belediye Oğuzhanspor, Kuşadasıspor’la deplasmanda oynayacağı maçta puan ve puanlar alması halinde bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaşacak.   55 puanlı Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 50 puanla Kepez Belediyespor takip ediyor. Kepez Belediyespor, Didim Belediyespor’u ağırlarken Sökespor ise Ortaca Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Manavgat Belediyespor, Serinhisarspor’u ağırlarken Aydınspor 1923, Yatağanspor’u konuk edecek. Konyaaltı Belediyespor ise Kale Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

 

Bu haber 258 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...