ŞAMPİYON EMRESPOR

16 Nisan 2019 18:21

Kırmızı-siyahlılar, Yalvaçspor’u deplasmanda 4-1 yenerek Isparta 1. Amatör Futbol Ligi şampiyonu oldu.

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde son hafta karşılaşmasında Emrespor, Yalvaçspor’u 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Yalvaç İlçe Sahası’nda oynan maçı Klasman Hakemi Tunç Özdemir, Ömer Ulu ve Tufan Selvi isimli hakemler yönetti. Her iki takımın taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maçta zaman zaman gerginlikler oldu.

                Emrespor'u galibiyete taşıyan golleri 9. dakikada penaltıdan  Bilgehan, 20.dakikada Şevki, 55. dakikada Metin Baksi ve 87. dakikada Onur Enes Tuncer attı. Yalvaçspor'un golünü ise 31. dakikada Samet Aksoy kaydetti. Karşılaşmanın 65. dakikasında tribünlerden atılan cisimle yere yığılan Emrespor Teknik Sorumlusu Mustafa Özsavlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Özsavlu, yapılan müdahalenin ardından şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

                58 puanla şampiyon olan Emresporlular, maç sonunda büyük sevinç yaşayarak şampiyonluğu kutladılar.

                Kulüp Başkanlığını İş insanı Ozan Gezer’in yaptığı takımın bu başarısında yönetim kurulu, Antrenör Mustafa Özsavlu başrol oynadı. Futbol Şube Sorumlusu Ender Kızıltan’ın da pay sahibi olduğu başarıda işte şampiyon kadro:

                Volkan Yıldırım, Emre Topbaş, Şevki Kapılı, Serdar Güdü, Özkan Yalçın, Murat Gçeer, Yasin Aksungur, Bilge Kaan Çevik, Ömer Faruk Demirtaş, Erdem Enver Çetiner, Metin Baksi, Sefer Mete, Yunus Karabacak, Onur Enes Tuncer Çetin Özcan, Alper Enes Kahraman, Mehmet Tamir ve Ali Eren Karakozak.

                Öte yandan Emrespor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edebilmesi için Isparta Davrazspor’la oynayacağı Play-Out maçını kazanması gerekiyor.

KONVOY DÜZENLEYİP ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde mutlu sona ulaşan Emrespor’da büyük sevinç var.  Yalvaçspor zaferinin ardından kente Eğirdir yolundan itibaren konvoyla giren kırmızı-siyahlılar, şehir turu attı. Daha sonra Emre Mahallesi Meydanlığında meşale ve görsel şovla karşılanan Kırmızı-Şimşekler, Marşlar ve şarkılar eşliğinde doyasıya şampiyonluğu kutladılar. Emrespor Başkanı Ozan Gezer ve Antrenör Mustafa Özsavlu havaya atılarak omuzlara alındı.

                Emresporlulara sporseverler ve mahalle halkı da destek verdiler.

                Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, başarıda emeği geçen yönetim kuruluna, teknik heyet ve sporculara teşekkür etti. Gezer, “Hedefimiz büyük, çalışmaya devam edeceğiz. Camiamıza bu şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“SEZON BAŞINDA ŞAMPİYONLUĞA İNANMIŞTIK”

                Yıllarca amatör kümede şampiyonluk yaşayan Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapan Antrenör Mustafa Özsavlu da büyük sevinç yaşıyor. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Özsavlu, “Sezon başında Kulüp Başkanımız Ozan Gezer’e, Ender Kızıltan’a ve yöneticilerimize bir söz vermiştik. Bu sözümü tuttuk. Bir ara geriye düştük ama pes etmedik. Emrespor tarihi bir kulüp. Tarihi başarılara imza atmış bir kulüp. Kenetlendik ve başardık. Yönetimimize, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımı da kutluyorum” dedi.

Bu haber 376 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...