YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

17 Nisan 2019 17:51

İzmir’de gerçekleştirilen Yüzme Yarışmaları Baraj Geçme Bölge Müsabakalarından Ispartalı yüzücülerimiz derecelerle döndüler.

Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal Yüzme Yarışmaları Baraj Geçme Bölge Müsabakaları 12-14 Nisan tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü İlker  Burak Kaya’nın öğrencileri, dereceleriyle gururumuz oldular.

Yarışmaları Ispartalı Yüzücüler birincilikle tamamladı.

İşte o sporcular:

Öznur Metin, Büşra Çartay ve Yusuf Kuşçu.

Ayrıca Türkiye Şampiyonası biletini şimdiden alan diğer sporcular ise

Keziban Tütüncü ve  Ceren Gökçebay,

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü İlker Burak Kaya’nın öğrencileri, dereceleriyle gururumuz oldular. Kaya, “Son 3 yıldır Isparta’yı Ulusal anlamda en üst seviye şampiyonalarda sporcularımla birlikte istikrarlı bir biçimde en iyi şekilde temsil ediyoruz. Amacım bu devamlılığı korumak.

Sporcularımız 2017 Türkiye Yüzme Federasyonu 9 Yaş Ülke Şampiyonlukları,  2017 - 2018 Türkiye Triatlon Federasyonu  Aquatlon 9-10 Yaş Ülke Şampiyonlukları,  2019 Türkiye Yüzme Federasyonu 11 Yaş İzmir Bölge Şampiyonlukları ve A Barajın geçmeyi başardılar,. 4x50m Karışık Bayrak Kız Takımımız şampiyonluk kazandı. 3 Şampiyon + 2 tane de Federasyonun Türkiye Şampiyonası için belirlemiş olduğu 4 farklı teknik ve mesafede A Barajı geçen 5 yüzücümle  şimdiden Finaller bileti alındı.

Üç  yüzücüm de 3'er tane A barajı geçti ve saliselerle 4. yarışlarını kaçırdı. Bir sonraki yarışlarda onu da alıp Final vizesi olan sporcu sayımı 8'e yükselteceğim” dedi. Levent DOĞAN

 

 

Bu haber 422 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...