Küçük Erkekler Futbol Şampiyonu Yalvaç Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

19 Nisan 2019 17:55

Yalvaç Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliğinde şampiyon olarak güçlü rakiplerini geride bıraktı.

Yalvaç'ın başarılı eğitim kurumlarından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, bu başarısını spordaki başarısıyla taçlandırdı. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, futbolda Küçük Erkeklerde tüm rakiplerini yenerek Isparta şampiyonu oldu. Turnuvalarda önce Yalvaç birincisi olan Mehmet Akif Ersoy,  Isparta’da yapılan müsabakalarda sırayla tüm rakiplerini yendi ve finalde Halıkent Ortaokulu’nun rakibi oldu. Kıran kırana geçen fi nal mücadelesinde rakibini 1-0 yenen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Isparta Şampiyonu olarak kupayı Yalvaç’a getirdi.

Okul Müdürü Ali Cesur, başarıdan dolayı Beden Eğitimi Öğretmeni Sefa Sarı, destek veren öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri ile Yalvaç Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

İşte Yalvaç Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’nu mutlu sona ulaşan Futbol Takımında Ramazan Adken, Seha Sertaç Akbulut, Emre Turhan, İsmail Bakı, Tarık Tuna Ünal, Ali Osman Mir, Enes Baki, Ali Berk Ekici, Umut Küçükalp, Mustafa Emre Durmaz, Furkan Pir, Gürkan Eroğlu ve Utkan Koçyiğit isimli futbolcular yer aldı.

Yalvaç Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, aynı başarı gruplarda da tekrarlayacak.

 

Bu haber 467 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...