TED Isparta Koleji Atatürk’ün Isparta’ya Gelişini kutladı

8 Mart 2013 19:13

Mustafa Kemal Atatürk'ün Isparta'ya gelişinin 83. yıldönümü dolayısıyla TED Isparta Koleji kutlama programı düzenledi.

TED Isparta Koleji öğrencilerinden  “Vefayı Vefat Ettirmem” şiiriyle 7-B sınıfı öğrencisi Atakan KOÇ, “Atatürk’ün Isparta’ya Gelişi” adlı yazısıyla 8-A sınıfı öğrencisi Nilsu BAYKUL, “Atatürk ve Isparta” şiiriyle 7-B sınıfı öğrencisi Umut KILIÇ, Atatürk ile ilgili bir anıyı 7-B Sınıfı öğrencisi Helin İŞLER, “Atatürk” şiiriyle 7-A sınıfı öğrencisi Kağan ÖZDEMİR arkadaşlarına ve öğretmenlerine duygulu anlar yaşattılar.

TED Isparta Koleji Lise Müdürü ve Genel Koordinatörü Hayrettin Bilge, böyle bir güne sahip olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bilge; “TED Koleji öğrencileri Atatürk’ü daha iyi anlamak ve ne olursa olsun onun açtığı çağdaş uygarlık yolunu takip etme sorumluluğunun bir örneğini 6 Mart Kutlama programında gösterdiler. Bugün Ortadoğu’daki isyanlara, katliamlara, baskıcı rejime bakınca Cumhuriyetimizin önemini daha iyi anlıyoruz, Mustafa Kemal gibi bir lidere sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Mensubu olmakta gurur duyduğumuz Türk Eğitim Derneği’nin Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, evrensel ve ulusal kültüre sahip, çalışkan öğrenciler yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Bizler TED Ailesi olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişlerinin 83. yıldönümünde Atamızı minnetle anıyoruz” dedi.

 

Bu haber 1128 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...