32 yıl öncesine gittiler, nostalji yaşadılar..

30 Nisan 2019 14:56

1987-19888 yıllarında 40.Piyade Alay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan subay, astsubay, er ve erbaşlar eski günleri hatırlamak ve yadetmek için Isparta’da buluştular.

                1987-1988 yıllarında 40. Piyade Alay Komutanlığı’ndan görevi yapan subay, astsubay, er ve erbaşlardan oluşan 30 kişilik grup, Isparta’da buluştu. Emekli Piyade Albay Serdar Akbulut’un organizasyonunda Isparta’da biraraya gelen emekli askerler, IYAŞ Park Otel’de konakladılar, 2 gün boyunca eski günleri yaddettiler.

                Emekli Piyade Albay Serdar Akbulut, ziyaretleriyle ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

“1985-1991 yılları arasında 40.Piyade Alayı Havan Taburu Komutanlığı’nda havan bölük komutanı olarak görev yaptım. Subaylık mesleğinde Isparta’da yaptığım görev benim için çok önemli bir yer teşkil etmektedir. 2013 yılında emekli olmama rağmen Isparta’da yapmış olduğum görevimi hiç unutmadım. Hep gurur ve mutluluk duydum. 1987-1988 yıllarında birlikte görev yaptığım askerlerimin talebi üzerine Alay’ımız ziyaret etmek maksadıyla Isparta’ya geldik. Terörle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı’nı da ziyaret ettik. Geçmiş günlerimizi hatırladık, yaddettik. Bir kez daha gururlandık. Bizim için çok anlam taşıyan bir gün geçirdik. Bize bu imkanı veren Terörle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Komutanı Piyade Kıdemli Albay Bilgin Çetinbağ’a teşekkür ederiz. Ayrıca gerek Isparta’ya gelişimizde, gerek ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmayan İşadamı Candan Ersöz’e teşekkür ediyoruz. “

Ispartalı işadamı Candan Ersöz, Emekli Piyade Albay Serdar Akbulut’a günün anısına plaket verdi.

 

Bu haber 425 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...