DAVRAZSPOR BAL’A DEVAM DEDİ

30 Nisan 2019 15:13

Emrespor karşısında ecel terleri döken pembe-yeşilliler, uzatma dakikalarında maçı 3-1 kazanarak Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde kalmayı başardı

Isparta’yı yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek takımı belirleyecek olan karşılaşma Isparta Davrazspor ile Emrespor arasında oynandı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Konya Bölgesinden Ramazan Doğanay, Gökhan Yüksel, Mehmet Ali Keskin ve Mustafa Ünlü hakemler yönetti.

                Karşılaşmayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, daire müdürleri, kulüp başkanları ve yöneticiler izledi.

                Karşılaşmaya her iki takım taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Maç öncesinde Isparta’da spora hizmeti geçen isimlere plaket verildi. Isparta 1. Amatör Futbol Ligi şampiyonu Emrespor’un birincilik kupasının verilmesiyle başlayan maç nefesleri kesti. Emrespor, 19. dakikada Alper Enes Kahraman’la öne geçerken, Davrazspor bu gole 45. dakikada Ümit Kocabaş’la cevap verdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

                2. yarıda başka gol olmayınca karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erdi. Daha sonra 15+15 uzatmalık bölümler oynandı. İlk uzatma bölümünde gol olmazken 2. uzatmanın başında Isparta Davrazspor, Deniz Boztepe ile öne geçti: 2-1 Pembe-yeşilliler, 129. dakikada Gökhan Koç’ın frikik golüyle maçın skorunu tayin etti: 3-1.       

                Karşılaşma sonunda Isparta Davrazsporlular, büyük sevinç yaşarken Emresporlular üzüntü yaşadı. Saha içerisinde her iki takım futbolcuları ve yöneticileri arasında arbede yaşandı. Tribünlerde gerginlik hat safhadaydı. Güvenlik güçleri ise olayları yatıştırarak tarafları sakinleştirdi

Bu haber 344 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...