Gönül Sofrasına esnaftan destek

8 Mayıs 2019 17:38

Ramazan ayında Isparta Belediyesi tarafından Ulu Cami yanında kurulan gönül sofrasına Isparta esnafı da destek verdi. Kahveciler Odası, tarafından vatandaşlara iftar sonrası ücretsiz çay ve kahve ikram ediliyor

31 Mart yerel seçimleri sonrası belediye ile esnaf teşkilatı arasındaki işbirliği sahaya yansımaya başladı. Ramazan ayında Isparta Belediyesi tarafından zengin fakir ayrımı yapmadan herkesi iftar sofrasında buluşturmak için kurulan gönül sofrasına bir destek de esnaftan geldi.

ESNAFIN DESTEĞİ SÜRECEK

EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, seçim öncesinde iletişime ve diyaloga açık, esnafını gözeten belediye yönetiminin yanında olmaya söz verdiklerini anımsatarak “İlimizde uzun yıllar sonra Ramazan ayının ruhuna ve manevi havasına uygun şekilde belediyemiz öncülüğünde kurulan iftar sofrasına esnafımız adına katkı sağlamak amacıyla Ramazan ayı boyunca Kahveciler Odası tarafından vatandaşlarımıza  ücretsiz çay ve kahve ikramında bulunulacak. Isparta esnafının Isparta menfaatine olan her adımda desteği sürecek ” dedi.

ÜCRETSİZ KAHVE VE ÇAY İKRAMI

Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Esnaf Odası Başkanı Ramazan Şişman da, Ramazan ayında Valilik arkasında kurulan iftar çadırına katkı sunmak amacıyla oda olarak iftarın ardından saat 12:00 ye kadar vatandaşlara ücretsiz çay ve kahve ikram ettiklerini söyledi.

SAHURA KADAR AÇIK OLACAK

Öte yandan Şişman, alınan karar gereği saat 02:00’ye kadar açık olan kahve ve kıraathanelerin Ramazan boyunca sahura kadar açık olacağını anımsatarak, Belediye ile kahveci esnafının menfaatine olan her konuda işbirliğini sürdüreceklerini aktardı.

 

Bu haber 216 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...