Burdur Ak Parti’den Başdeğirmen’e ziyaret

8 Mayıs 2019 17:42

AK  Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Başkanlık görevinde başarı dileklerini ileten ve ‘Isparta için önemli bir görevi ifa edeceksiniz’ diyen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Isparta halkımızı memnun edecek çok güzel hizmetlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Isparta’mızın gelişiminde, imar ve inşası noktasında sizin büyük bir katkınız olacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve ‘sizlerle birlikte Isparta’mıza, Burdur’umuza güzel hizmetler vermek istiyoruz’ diyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Sizlerin memleket sevdalısı olduğunuzu biliyoruz. Isparta milletvekillerimizle olan yakınlığınızı biliyorum. Böyle ziyaretler bizlere şevk veriyor. Bu şevkle, bu istekle, bu gönülden hizmet aşkı ile bizde memleketimize en iyi hizmeti vermek için yüce Rabbime dua ediyorum. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 290 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...