İbrahim Şener Anaokulu’ndan ‘Çocuk Gözüyle Dünya’ etkinliği

13 Mayıs 2019 18:27

İbrahim Şener Anaokulu Çocuk Kulüpleri Sınıfları tarafından hazırlanan  ‘Çocuk Gözüyle Dünya’ temalı sergi, Iyaşpark AVM’de açıldı.

Açılışa; Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Selçuk Karataş, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Doğan, eğitim gönüllüsü İbrahim Şener ve eşi Türkan Şener, Isparta Garnizon Komutanı Albay Bilgin Çetinbağ’ın eşi Pınar Çetinbağ, öğretmen ve öğrenciler, veliler ile davetliler katıldı.

‘Çocuk Gözüyle Dünya’ temalı sergide; İbrahim Şener Anaokulu çocuk kulüpleri öğrencileri, kendi gözlerinden dünyayı nasıl gördüklerini görsel olarak ifade ettiler.

İbrahim Şener anaokulu çocuk kulübü öğrencilerinin; ‘Geri Dönüşüm, Tükenen Enerji Kaynakları ve Çevre Kirliliği’ ile ilgili hazırladığı etkinlik renkli görüntülere sahne olurken görülmeye değerdi.

Aynı etkinlikte Stem öğrenci kulüplerinin hazırladığı ve ‘Bilim, Teknoloji Ve Mühendislik Alanlarında Başlangıç Kabul Edilen Bilimsel Çalışmalar’ın yer aldığı etkinlikle ise, çocuklar kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşarken, ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Sergi, 13 - 14 Mayıs tarihleri arasında Iyaşpark AVM'de ziyaretçilere açık olacak.

 

Bu haber 597 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...