İftarlarınız için HUZUREVİ

14 Mayıs 2019 17:58

ISPARTA Huzurevi Vakıf-Dernek Yönetim Kurulu, hayırsever vatandaşların sakinlere iftar yemeği ikram edebilecekleri, zekat, fitre ve fidyelerini Huzurevi’ne bağışlanabileceğini duyurdu.

İşte o açıklama:

Muhterem Hemşehrilerimiz, Medeni toplumlar güçsüzüne, yaşlısına ve muhtaçlarına bakar, onları görüp-gözetir. Muhtaçları, yaşlıları, güçsüzleri görüp gözetmek dinimizin de emirlerindendir. Bilindiği gibi, 47 yıldır Huzurevimizde bakılan yaşlıların yeme, giyme, barınma, ısınma, temizlik, sağlık vb. gibi çeşitli giderleri siz hayırsever hemşehrilerimizin doğrudan ya da Huzurevi Vakfımız ile Derneğimize yaptığı fitre, zekât ve bağışlarla karşılanmaktadır.

Bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen kıymetli hemşehrilerimize bu vesileyle tekrar teşekkür ederiz. Vakfımız bünyesinde 2008 yılında hizmete açılan Engelli Bakım Merkezimizin artan talebi karşılayabilmek için Ek Bina İnşaatımız bütün tamir ve tadilatı hayırsever vatandaşlarımızın da yardım ve katkılarıyla tamamlanma aşamasına gelmiş olup, yatak kapasitemiz 65’den 120’ye çıkarılacaktır. Engelli Bakım Merkezimizin yeni hizmete girecek olan Ek Binanın tamamında ihtiyaç duyulan demirbaş ve tefrişinin (karyola, yatak, gardırop, vb.) sağlanabilmesi için; Tüm yardımsever hemşehrilerimizi, kişi ve kuruluşları, yardım etmeye davet ediyor, vereceğiniz destek ve yardımlarla daha çok sayıda engelli ve yaşlımıza daha iyi hizmet verebileceğimize inanıyor, yardımlarınız için teşekkürü borç biliyoruz.

Sizlerin eseri olan Huzurevimiz her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da yaşlılarımıza vereceğiniz iftar yemeğini en iyi şekilde sunmaya çalışacaktır. İsteğinize göre hazırladığınız yemek listesi için gerekli malzeme tarafınızdan getirildiğinde pişirilip sunulabileceği gibi, dilerseniz malzemesi Huzurevimizce adınıza temin edilip,  iftar yemeği verilecektir. Bu vesile ile Kıymetli Hemşehrilerimizin Huzurevimize yardım ve ilgilerini bekler, Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, Cenab-ı Haktan sağlıklı, huzurlu Ramazanlar dileriz.

ISPARTA HUZUREVİ

VAKIF–DERNEK YÖNETİM KURULU

TELEFONLARIMIZ: HUZUREVİ SANTRAL: 0246-218 23 08-218 11 17

MÜDÜR TLF.&FAKS: 223 67 38

Huzurevinin Adresi        :

Bağlar Mah.127.CADDE (Kemal Demiralay Cd.) No: 68 /

ISPARTA

Huzurevi İrtibat Bürosunun TELEFONU        :

0246-223 70 23

Kaymakkapı Belediye İşhanı Yanı, Yer altı Çarşı girişindedir.

AYNİ YA DA NAKDİ YARDIMLARINIZ ADRESİNİZDEN DE ALINABİLİR.

YARDIMDA BULUNABİLECEĞİNİZ BANKA HESAP NUMARALARI:

ZİRAATBANK MİMAR SİNAN ŞB: 25537676-5001

VAKIFBANK ZEKÂT HES           : 0015800 728 644 2969

INGBANK ZEKÂT HESABI          : 0755271 – MT-01

E-MAİL : huzurevidernegi@hotmail.com

 

Bu haber 328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...