İl Genel Meclisinin 2019 Yılı hedefleri

14 Mayıs 2019 17:59

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı hedeflerini anlattı

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi tarafından 2019 yılı içerisinde köylere yapılacak yatırımları anlattı. Başkan Keskin, sıcak asfalttan, otobüs duraklarına, çöp konteynerinden güneş enerji sistemlerine kadar vatandaşların hizmetinde olacaklarını söyledi.

İl genel meclisi başkanı Serkan Keskin, yatırımlarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bölgesel ilçe bazlı veya kişisel bazlı bir çalışma değil. Isparta’mızın hangi noktasında olursa olsun önceliklerini öne alan bir çalışma yürüteceğiz. Yeni dönemde temel hedeflerimizden biride köyde yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını ve yaşam kalitelerini yükselteceğiz. İl Özel İdaremizin ülke genelinde çok iyi bir noktada. Hizmet ağı, personel niteliği, çalışma esasları bakımından çok ciddi bir kurumsallaşmış bir durumdadır. İnşallah önümüzdeki haftalarda sezonumuzu açacağız. Yeni dönemde merkez dâhil 2019 yılı sıcak karışım 139 km ikinci kat katlama satış katlama 34 km bir kat satış katlama 13 km olmak üzere toplamda 177 km asfalt çalışması yapılacaktır. Otobüs durakların ihalesi 170 adet durak köylerimize konulacaktır.

Kanalizasyon ve doğal arıtma tesisi yapımı için 2 adet proje hedeflenmektedir. İçme suyu pompa tesisleri güneş sistemi kurulmasında 3 adet projemiz gerçekleşecektir. 2015-2018 yılları arasında 2 adet güneş enerjisi sistemi kuruldu. 2019 yılında 165 adet çöp konteyneri ihalesi yapılmış olup bunun köylerimizin ihtiyaçları doğrultusunda dağıtımı yapılacaktır. 2019 yılı KÖYDES programı doğrultusunda 49 adet içme suyu projesi 15 adet köy yolları projesi olmak üzere 64 adet köy projesi yapılacaktır. 2019 yılında da başarışı çalışmalarımızın artarak devam edeceğine inancım tamdır. Bizlere bu hizmetlere de desteklerini esirgemeyen başta TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç vekilimiz,  Sayın Recep Özel vekilimize Sayın Mehmet Uğur Gökgöz vekilimize,  Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’na çok teşekkürlerimi sunarken nefsim adına tüm çalışanlarımıza sağlıkla kazasız belasız bir 2019 yılı diliyorum saygılar sunuyorum. “

 

Bu haber 226 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...