Kızılay Ramazan ayı yardımlarınızı bekliyor

14 Mayıs 2019 17:59

İnsanlığa hizmeti kendisine görev bilen Kızılay Isparta Şubesi Ramazan ayında da insani yardım çalışmalarına devam ediyor.

Isparta’da ihtiyaç sahibi olan yaklaşık bin aileye yardımı ulaştıran Kızılay, mübarek Ramazan ayında fidye, fitre ve zekât toplama kampanyalarıyla imkân sahiplerinin de desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Isparta halkının kapısını çalmaya devam ediyor.

Giysi ve gıda paketi dağıtımlarıyla toplumsal refaha katkısı bilinen 150 yıllık bir kurum olan Kızılay afet bilincinin gelişmesine katkıda bulunabilecek yeni projelerle ülkenin gelişimine katkı sağlamayı da hedefleri arasına koymuş durumda.

Migros merkez şubesinde ramazan paketi kampanyasına katkı sağlamak isteyenleri de davet eden Kızılay Şube başkanı Ramazan Tamer Büyükküpcü, “İhtiyaç sahiplerine her zaman veren olmayı bilen hemşerilerimizin böyle bereketli bir ayda desteklerini bekliyoruz. Isparta’da ihtiyaç sahibi kalmayıncaya kadar elimizden geleni yapmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile hemşerilerimizin Ramazan iklimine uygun, huzur  ve bereketli bir ay geçirmelerini temenni ederiz ”dedi.

 

Bu haber 235 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...