Muhtarlar İftarda buluştu

14 Mayıs 2019 18:03

Muhtarlar Derneği Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Gökhan Büyükleblebi ve yönetiminin, ilk işi tüm muhtarları aileleriyle birlikte iftarda buluşturmak oldu.

Isparta Muhtarlar Derneği Yeni Yönetimi, icraata hızlı başladı. Gökhan Büyükleblebi ve arkadaşları tüm muhtarları aileleriyle birlikte iftarda buluşturdu. Gökçay Gül Köşkü'ndeki iftar programına BElediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi, EKK 6.Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, programa katılan muhtar arkadaşlarına teşekkür ederek "İftar programımıza hoş geldiniz. Yoğun programına rağmen bugün bizlerle birlikte olan, bizlere bugüne kadar görmediğimiz değeri ve önemi gören sayın Belediye BAşkanımıza, Ahmet Tural başkanımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayımızın islam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah birlikteliğimiz daim olur" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de muhtarları bir ve beraber görmekten mutlu olduğunu belirterek "Muhtarlarımızın birlik ve beraberlik içindeki tablosu beni mutlu etti. İnşallah Allah birlikteliğimizi bozmaz. İnşallah daha güzel günlerde beraber oluruz. 5 yıl beraber çalışacağız. Mahallelerimizin eksiklerimizi, yapılması gereken çalışmaları sizlerle birlikte çalışacağız. Bugünkü tablo beni mutlu etti. Bunlar güzel şeyler. Sizler de mahallelerinize güzel hizmetler sunacaksınız. Bizler her zaman için sizlerin yanındayız. Geldiğiniz zaman randevu almaya gerek yok. Telefon ile önceden aramanıza gerek yok. Orada olmamız yeterli. Ne eksik varsa hepsini tamamlayacağız. Asfalt konusunda eksiklikleri tamamlıyoruz. Biraz asfalt sıkıntımız var. Yakın zamanda asfalt eksikliğimizi gidereceğiz. Asfalt ve çocuk parklaır eksiklikleri tamamlayacağız. Bayramdan sonra hızlı bir şekilde işe gireceğiz. Şu anda ekipman ve malzemeler konusunda sıkıntılar var. Bunları aştıktan sonra güzel çalışmalara imza atacağız.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, daha sonra muhtarlar ve aileleriyle birlikte teravih saatine kadar sohbet etti.

 

 

Bu haber 220 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...