ISÜBÜ memurları yemin etti

27 Mayıs 2019 12:05

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne atanan ve adaylık süreçleri sona eren memurlar, düzenlenen törenle yemin etti.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne atanan ve adaylık süreçleri sona eren memurlar, düzenlenen törenle yemin etti. Düzenlenen yemin törenine, aday memurların yanı sıra Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Genel Sekreter Yrd. Kemal Korkmaz, Personel Şube Müdürü Selman Gümral ile personeller katıldı.
Genel Sekreter Sefer Kutlu ve Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Fakir, yaptıkları konuşmada, memurların kurumca belirlenen temel hazırlayıcı ve uygulamalı eğitim sınavlarında başarılı olduklarını, Adayların staj döneminin sona erdiğini ifade ederek "Personellimizin, adaylık dönemlerinde gösterdikleri çalışma, disiplin, beceri ve görev yaptıkları birimde aldıkları olumlu sicilleri nedeniyle adaylıkları kaldırılarak asil devlet memur olarak atanmaya hak kazanmışlardır. Memur arkadaşlarımızın yapacakları çalışmalarla daha güzel yerlere geleceklerine inanıyorum. Genç arkadaşlarıma yaşantılarında başarılar dilediler” dediler.
Akabinde aday memurlar, ellerini Türk bayrağına koyarak yemin etti.

Bu haber 547 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...