“İlçelerimizle, köylerimizle beraber bir bütünüz”

30 Mayıs 2019 16:12

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu ve beraberindeki heyet, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu, Şükrü Başdeğirmen’in Isparta Belediye Başkanlığına seçilmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti. Kurucu, “Sayın Başkanımıza başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın, Allah muvaffak etsin. Isparta’mız, bölgemiz için hayırlı bir karar oldu” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken, “Daha önceki görevlerden dolayı yıllardır tanıştığımız, görüştüğümüz arkadaşlarımız ve paydaşlarımız. Ticaret ve sanayi odalarıyla beraber ilçelerimizin, şehrimizin ekonomisini yani Isparta’nın bütününü ekonomisini daha ileriye götürebilmek için çalışmalar içerisinde olduk. Amacımız yine aynı, yine Isparta’mıza hizmet etmek şehrimizin ekonomisini ve gelişimini elbirliği güç birliği içerisinde ilerletmek için buradayız. Isparta’mızın en büyük ilçesi olan Yalvaç’ımızla beraber yapmamız gerekenleri gerçekleştireceğimiz inancındayız. İlçelerimizle, köylerimizle beraber bir bütünüz. 12 ilçe 205 köyümüzle beraber bütünlük içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız sizlerle birlikte farklı ve güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 232 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...