Vatandaş duble yol istiyor AKP yamalı yolu düzeltiyor!

8 Mart 2013 19:25

Isparta’ya 10 güne bir gelen AKP’li Bakanların Isparta’ya faydası yamalı yolların yapımı oldu. Vatandaş ise Isparta’yı diğer illere bağlayan önemli yolların duble olmasını istiyor.

AKP Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, 2013 yılı içinde Isparta’da Karayolları ağında bulunan yolların bakımlarının tamamına yakınının yapılacağını belirterek, vatandaşların rahat ulaşımı için çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi(!) Bilgiç, karayolları ağında bulunan yollarda 2012 yılında bakımların başladığını, bu yıl ise daha fazla yolda bakım yapılacağını belirterek:”Isparta’nın bütün yollarında genel bir bakım yapılacak. Çalışmalar son noktaya geldi ve ihale süreci başladı, ilana çıkıldı.

Vatandaşlarımızın daha kaliteli ulaşım sağlaması için çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle Karayolları ağında bulunan bütün yollarımıza bakım için gereken neyse yapılıyor.

Sadece bununla kalınmıyor. Yeni hizmetlerimiz de devam edecek. AK Parti her alanda farkını gösteriyor” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ DUBLE YOL İSTEDİ AKP

YAMALI YOLU DÜZELTİYOR

Vatandaş ise yapılan bu açıklamalardan pek memnun kalmayacak gibi. Çünkü halk geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelen Bakanlardan en çok istedikleri sorunları dile getirmişlerdi. Hatta o kadar uğraşıldı ki bozuk ve tek şeritli olan yoldan Ulaştırma Bakanı bile geçirildi. Ancak Bakanların Isparta’ya gelişi duble yolların yapılmasına yeterli olmadı. Bilgiç, Isparta’daki Karayollarına bağlı tüm yolların bakım çalışmalarının yapılacağı haberini getirdi!

Bu haber 734 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...