Aybatılı, Ispartalıların bayramını kutladı

1 Haziran 2019 13:00

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştirildiği, mutluluğun paylaşıldığı günler olduğuna dikkat çeken Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, esnaf ve sanatkarlar ile Ispartalıların Ramazan Bayramını kutladı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramların, sevinç ve mutluluğun paylaşıldığı özel günler olduğunu belirten Başkan Aybatılı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk. Ülkemizde yaşanan terör olayları bu Ramazan ayını da hüzünlü geçirmemize neden oldu. Ancak terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimizin başarıları, millet olarak bizleri gururlandırmıştır.

Bir bayrama daha uluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın huzur ve bereketinin, tüm bu sıkıntıları geride bırakarak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümemize vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği mana yüklü günlerdir.  Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.

Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ispartalı hemşerilerimin, esnaf ve sanatkarımızın bayramını kutlar; ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

 

Bu haber 256 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...