Ortak Bayramlaşma programı IYAŞ Kongre Merkezinde

1 Haziran 2019 13:05

Isparta’da Ramazan Bayramı’nın yeniden ortak kutlanması kararı alındı. Buna göre Isparta Valiliği koordinesinde Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret Borsası işbirliğinde bul yıl Ramazan Bayramında müşterek bayramlaşma programı düzenlenecek.

Bayramlaşma IYAŞ Kongre Merkezi’nde Ramazan Bayramının birinci günü saat 12.00’da gerçekleştirilecek. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartalıları bayramlaşma programına davet etti. Başdeğirmen davetinde şunları söyledi:

“Bayramda tüm vatandaşlarımızla birlik, beraberlik içerisinde olmak, bayram birlikteliğini de sağlamak için bir kararımız oldu. Valiliğimiz, belediyemiz, ITSO’muz, ITB’miz, Esnaf Odaları Birliğimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz, muhtarlarımız, askeri erkanımız ile tüm vatandaşlarımızla beraber Süleyman Demirel Kongre Merkezinde tek noktada bayramlaşma olacak. Bayramın birinci günü saat 12.00’da başlayacak olan bayramlaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum. Isparta’mızda tek bayramlaşma yeri olacak o da Süleyman Demirel Kongre Merkezi. Burada dostlarımızla bayramlaşmak, sohbet etmek istiyoruz. Bayramların paylaşma, birlik ve beraberlik olduğunu, bayramların küslük ve dargınlıkların bittiği ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılandığı özel günler olduğunu orada hep beraber kucaklaşarak göstermek zorundayız. Vatandaşlarımızın ilgi alakası bundan sonra yapacağımız birlik beraberlik içerisindeki çalışmalarımızı da destek olacaktır”

 

Bu haber 316 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...