SPOR LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

13 Haziran 2019 15:53

Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde duygu yüklü anlar yaşandı.   Öğrenciler mezuniyet töreninin ardından pasta keserek mezun olmanın sevincini doyasıya yaşadılar.

Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.  Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünden 16, Resim Bölümünden 22 ve Spor Lisesi’nden ise 61 öğrenci mezun oldu. Öğrencilerin mezuniyet belgeleri Okul Konferans Salonunda verildi.

Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşı ile başlayan törende mini bir konser verildi.

 Okul Müdürü Abdullah Taner Türkcan, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilerin geleceğin sanatçıları ve spor adamları olacağına yürekten inandığını söyleyen Türkcan, “Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. Daha çok çalışmanızı ve tempoyu düşürmemenizi istiyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

                Okul Müdürü Türkcan’ın konuşmasının ardından okul birincilerine belgeleri verildi. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü birincisi Şahsenem Küçükkoç, Resim Bölümü birincisi Elife Akça,  Spor Lisesi birincisi ise Orhan Yılmaz oldu.

                Öğrenciler mezuniyet töreninde büyük sevinç yaşarken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Bu haber 409 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...