ATLETİZM VE BİSİKLETÇİLER YARIŞTI

13 Haziran 2019 15:56

2. Ulusal Gül, Kozmetik Ürünleri Fuarı ve 5. Dünya Güzel Koku Günü kapsamında Gençler Kız – Erkek Atletizm ve Bisiklet Yarışmaları gerçekleştirildi.  Yarışmada ilk 3’e girenlere Isparta Belediyesi tarafından para ödülü verildi.

Isparta Belediyesi tarafından 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Ulusal Gül, Kozmetik Ürünleri Fuarı ve 5. Dünya Güzel Koku Günü kapsamında Gençler Kız – Erkek Atletizm ve Bisiklet Yarışmaları gerçekleştirildi.

Isparta Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek olan ödüllü Atletizm Yarışması dün  saat 12.00’da Çünür Kavşağından başlayıp, Valilik Binası önünde sona erdi.

Bisiklet Yarışmaları ise aynı gün saat 12.30’da İstanbul yolu Mensucat önünden başlayıp, Valilik binası önünde tamamladı.

Her iki yarışmaya 2001-2004 doğumlu sporcu ve gençler katıldı.

Yarışlarda dereceye giren sporcular Isparta Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

Belediye tarafından kategorilerinde birinci olan sporculara 600 TL, ikincilere 400 TL, üçüncülere ise 250 TL para ödülü takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ise dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

Atletizmde ise Kızlarda Halıkent Anadolu Lisesi’nden Rumeysa Coşkun birinci, Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi’ndn İrem Erol ikinci ve Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Gamze Erdoğan üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi’nden Salih Salim Mohammed birinci, Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi’nden Fatihcan Ekinci ve Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi’nden Burak Yaldız üçüncü oldu.

Bisiklet kategorisinde ise Yağmur Savlu birinci, Sevde Nur Taşkın ikinci ve Şerife Mahide Taşkın üçüncü oldu. Erkeklerde ise Alperen Çimen birinci, Alperen Aydoslu ikinci ve Mustafa Yılmaz üçüncü oldu.

 

 

 

Bu haber 247 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...