Tandoğan: Vaatlerin takipçisi olacağız

18 Haziran 2019 17:37

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, “Yanlış gördüğümüz her konuda muhalefetimizi sonuna kadar gösteririz. Isparta’nın menfaatine olan her projede ise destek veririz, arkasında oluruz” dedi.

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e destek açıklaması yaparak Isparta menfaatine olan her konuda yanında olduklarını söyledi. Tandoğan,  “Demokrasi inancımıza göre seçilmiş olan Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, hepimizin başkanıdır. Kendisine bir kez daha başarılar diliyoruz.

Yanlış gördüğümüz her konuda muhalefetimizi sonuna kadar gösteririz. Isparta’nın menfaatine olan her projede ise destek veririz, arkasında oluruz.

Sayın başkanımızdan talebimiz şeffaf, adil bir yönetim biçimidir. Sadece Isparta halkına ait bir belediye anlayışıyla yönetmesini istiyoruz” diye konuştu.

Daha önceki yönetim tarafından başlatılan projeler hakkında önemli açılamalarda bulunan Tandoğan; “Yeni otogar ve güreş alanı gibi projeler eski yönetim tarafından başlatılan projelerdir. Biz bu projelerin tamamlanmasından yanayız. Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in bu konuda verilmiş sözleri var. Seçimlerden önce birçok kez daha önceki yönetimlerin düştüğü hataya düşmeyeceğini ve devam eden projelerin tamamlanacağını söyledi. Bizde aynı düşüncedeyiz” dedi.

Seçimlerden önce verilen her sözün, her vaadin takipçisi olacaklarını vurgulayan Tandoğan; “Altını çizerek söylüyorum, ITKM, trafik sorunu, sosyal konut, rahatsız edici istenmeyen koku ve semt sahaları konuları başta olmak üzere seçimlerden önce verilen her vaadin, her sözün takipçisi olacağız.

Biz sayın başkanımızdan seçim arifesinde yapmayı taahhüt ettiği olumlu projeleri uygulamasını arzu ve temenni ediyoruz. Allah’ın izniyle her şey iyi olursa daha güzel olacak

ITKM BİR AN ÖNCE BİTİRİLSİN

ITKM (Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi) konusunda pozitif her gelişmeyi yüzde yüz destekliyoruz. Burası belediyenin tüm hakları korunarak biran önce halkın hizmetine sunulmalıdır. Çünkü Isparta burada maddi ve manevi olarak çok şey kaybetti” dedi.

Trafik, sosyal konut, semt sahaları ve koku sorununa değinen İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan; “Isparta için elimizi taşın altına koyarak halkın menfaatine olan hizmetlerin takipçisi olacağımız söyledik.

TRAFİK, SOSYAL KONUT, SPOR VE KOKU SORUNU ÇÖZÜLMELİ

Özellikle trafik konusundaki çözümlerin hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konuda alternatif ana arterlerin bir an önce açılması gerekmektedir. Şehir trafiğini rahatlatacak olan yeni otogar, kolçelik ve şehir hastanesi kavşakları için adım atılmasını bekliyoruz.

Ruh ve beden sağlığı açısından spor her insan için çok önemli. Gençlerimizin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri için semt sahalarının yapılması iyi olacak. Gençlerimizi çeşitli bağımlılıklardan uzak bir şekilde yetiştirmeliyiz. Buda spor sayesinde olacaktır.

Isparta’da başını sokacak bir evi olmayan binlerce insan var. Binlerce emeklimiz var. Hepsi ev ümidiyle bekliyor. Onların bu ümidini boşa çıkarmamamız lazım. Belediye kendisi yapar veya TOKİ vasıtasıyla yapar. Bu sorunu bir şekilde çözmek gerekiyor.

İstenmeyen koku sorunu için bazı adımlar atıldı. Orada bir proje uygulanıyor. İnşallah başarılı olur ve koku sorunu kökten çözülür. Çünkü bu sorun insanların yaşam kalitesini olumsuz etkilemektedir” diye konuştu.

Bu haber 234 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...