“Bu bir makyaj değil, kalıcı bir hizmet”

18 Ağustos 2012 11:31

 

“Bu bir makyaj değil, kalıcı bir hizmet”

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından başta 112 Cadde üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlar ile tüm şehre verilen söz yerine getirildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Hastane Caddesi olarak da bilinen Devlet Hastanesi, İl Özel İdaresi eski binası arasında yer alan 112 Cadde’nin 17 Ağustos’ta tamamen hizmete açılacağının sözünü verdiklerini ve bu sözü de yerine getirdiklerini söyledi. 1 Ağustos’ta 112 Cadde’de yorgun asfaltın kaldırılması çalışmaları esnasında caddenin 17 Ağustos’ta tüm çalışmalarının tamamlanacağını açıkladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, caddede tek meyil ve tek kırmızı kod çalışması yapıldığını ve bu çalışmaların tamamlandığını duyurdu.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte 112 Cadde’de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı değerlendirmesinde şu görüşlerde bulundu:

“Yollarımızda kırmızı kod uygulaması yapıyoruz. Bu kapsamda yolumuzun yorgun asfaltını kazıdık. Stabilize çalışmaları öncesinde altyapı çalışmalarını tamamladık. Kaldırımlardaki bozuklukları gideriyoruz. Yani caddemizde hangi engel çıkarsa gideriyoruz. 10 gün önce bu caddemizi arifeden bir gün önce bitireceğiz demiştik ve belirttiğimiz gün bunu tamamladık. Bu yolumuzu yaparken boşa çıkan araçlarımız oldu ve bunları da programımızın ilerleyen günlerinde yer alan 127 Caddemize kaydırdık. 127 caddemizi de 9 günde bitireceğiz dedik, boşa çıkan araçlarımızı çalıştırarak o yolumuzu da 6 gün gibi kısa bir sürede tamamladık. Yani 127 Caddemiz programın önünde tamamlandı. Ortalama 10 günde uzun mesafeli caddelerimizi bitiriyoruz. Ramazan demeden, bayram demeden gece gündüz tüm ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını yürütüyor. Şu anda 3 aylık bir sürede 45 kilometreye ulaştık. Bu çalışmalarımızda altyapı da dahil bitiriliyor. Bu işin uzmanları bunu incelediğinde bunun bir mucize olduğunu söyleyebilirler. Bu çalışmaları gerçekleştiren tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Arkadaşlarımızın ve tüm çalışanlarımızın bayramlarını kutluyor ve kendilerine en içten dileklerimle teşekkür ediyorum” dedi.

112 Cadde’deki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a eşlik eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da Isparta’da kalıcı hizmetler yapıldığının altını çizdi. İl Başkanı İsa Yalçın, “Asfalt çalışmalarında en önemli şey, daha sonra bu asfaltın tahrip olmasına sebep olabilecek altyapının tamamen bitirilmiş olmasıdır. Anlatmak istediğim bu bir makyaj değil, kalıcı bir hizmet. Ispartalı bu tür hizmetleri hak ediyor ama bunları yaparken Isparta Belediyesi hem maddi yönden hem de çalışanlar zorlanıyor. Çünkü performanslarını iki kat artırmak zorunda kalıyorlar. Dolayısıyla emeği geçen herkese bir Isparta vatandaşı olarak çok teşekkür ediyoruz. Önemli bir hizmet sağ olsunlar, var olsunlar” şeklinde konuştu.   

 

 

 

 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...