Kuzukulağı Doğa Sporları Festivali Düzenleniyor

26 Haziran 2019 17:33

Kuzukulağı Doğa Sporları Festivali 3-7 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleşecek.
Isparta'nın Aksu ilçesi sınırlarında bulunan dünyanın en önemli duvar tırmanışı rotalarını barındıran Kuzu Kulağı Doğa Sporları Festivali bu yıl 3-7 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
Binlerce doğaseverin katılacağı festivalde; Uzun Duvar Tırmanışı, Hıghlıne, Yürüyüş, Bisiklet, Koşu Gibi Doğa Sporlarının Yanı sıra ; Flora Fauna, Kuş Gözlemciliği, Fotoğrafçılık, Film/Belgesel Gösterimleri, Çeşitli Gösteriler, Cuma ve Cumartesi Akşamları Canlı Müzik, Yoga Ve Meditasyon İle Aktivite ve Atölye çalışmaları gerçekleşecek.
Kuzukulağı Doğa Sporları Festivali ile ilgili olarak yetkililer tarafından sosyal medya facebook adresinden şu bilgiler paylaşıldı.
Isparta Valiliği, Orman Ve Su İşleri 6.Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma Ve Milli Parklar Isparta İl Müdürlüğü, Isparta İl Özel İdaresi, Gençlik Ve Spor Isparta İl Müdürlüğü, Kültür Ve Turizm Isparta İl Müdürlüğü Ve Aksu Belediyesi Festivalimize Tam Destek Vererek Tüm Eksiklerimizin Giderilmesini Sağlamışlardır. Bu Festivali Olanaklı Kılan Tüm Kurumlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına Ve Destekçilerimiz Yüksek İşler, Mira İple Erişim, Ümit Kurt, Ordos, Base Bungalows Olympos'a Şimdiden Çok Teşekkürler.
Festival İçin Aşağıdaki Bilgilerin Dışında Öğrenmek İstediğiniz Herşey İçin Bize Buradan Yazabilirsiniz.
- Festivalimiz Gönüllü Bir Organizasyon Olup Ücretsizdir.
- Festivalimiz Çadır Konaklamalı Olup Herkesin Kişisel Kamp Malzemesini Getirmesi Gerekmektedir.
- Festival Alanına Vardığınızda Kayıt Masasına Kayıt Yaptırmanız Gerekiyor. Uzun Duvar Rotalarına Girecek Herkesin Rotaya Girmeden Festival Ekibine Haber Vermesi Gerekmektedir. Bu Ekiplere Telsiz Verilecektir. Bu, Herhangi Bir Aksaklık Durumunda Müdahaleyi Kolaylaştıracaktır.
- Kamp Alanında İçme Suyu Mevcuttur.
--Yeme İçme Konusunda Tedarikli Gelinmesi Ve Tam Teşekküllü Bir Kamp Düzeneğiyle Gelinmesi Tavsiye Olunur. Köy Halkının Kuracağı Çadırlardan Bir Takım Gıda Ürünleri Sağlanacaktır. Alışveriş Yapabileceğiniz En Yakın Yer 1 Saat Uzaklıktaki Aksu İlçesi Veya Aksu'dan Da 20 Dakika İlerideki Eğirdir.

- Eğirdir'den Kuzukulağı'na Öğlen 14.00'da, Kuzukulağından Eğirdir'e Akşam 16.00 Olmak Üzere Günde Bir Sefer Servis Ulaşımı Sağlanacaktır. Bunun Haricinde Ulaşım İhtiyaçlarınız İçin Bizimle İletişime Geçiniz!!!
- Alanda 4 Kabinli Seyyar Tuvalet Bulunacaktır.
-Çöp Yönetimi Konusunda Herkesin Hassasiyetinin Farkındayız. Çöpler Ambalaj Çöpü Ve Biyolojik Çöpler Olarak Ayrıştırılacaktır. Bu Konuda İşaret Ve Uyarılara Dikkat Ediniz Ve Kurallara Uyunuz.
- Kimyasal Temizlik Malzemeleri Kesinlikle Kullanılmayacaktır. Arap Sabunu, Zeytinyağlı Sabun Vb Temizliyicileri Kullanmanız Önemle Rica Olunur Ve Bunlar Alanda Sağlanacaktır.
- Kamp Alanımız Oldukça Geniş Ve Arkası Orman, Yani Gölge Derdimiz Yok.
- En İyi Durumdaki Yolun Bozuk Birkaç Yerinin Düzeltilmesini Talep Ettik. Bu Yoldan Binek Arabanızla Rahatlıkla Gelebileceksiniz. Bu Yol İçin Eldere Köyüne Gelmeden Sağda Festival Afişli Tabelayı Göreceksiniz. Tabelalar Gerekli Yerlere Konacaktır.
- Alanda Hangi Aktivitenin Saat Kaçta Nerede Gerçekleşeceğinin Yazıldığı Bir Duyuru Panosu Olacaktır. Buradan Etkinlikleri Takip Edebileceksiniz.
-Elektrik İhtiyaçları İçin Jeneratör Sağlayacağız. Bu Jeneratör Telefon Şarjı, Aydınlatma, Müzik Sistemi Gibi İhtiyaçlar İçin Kullanılacak. Günün Belirli Saatlerinde İhtiyaçların Karşılanması İçin Çalıştırılacaktır.
- Temel Olarak Uzun Duvar Tırmanışı, Hıghlıne, Yürüyüş, Bisiklet, Koşu Gibi Doğa Sporlarının Yanısıra ; Flora Fauna, Kuş Gözlemciliği, Fotoğrafçılık, Film/Belgesel Gösterimleri, Çeşitli Gösteriler, Cuma Ve Cumartesi Akşamları Canlı Müzik, Yoga Ve Meditasyon İle Aktivite Ve Atölye Çalışmaları Gerçekleşecektir.
- Tırmanışla İlgili Dokümanları Derledik, Festival'de Ücretsiz Dağıtacağız. Rota İsimlerinin Yazdığı Kağıtları Kolaylık Olsun Diye Sadece Festival Süresince Rotaların Altına Yerleştirip, Festival Sonrasında Toplayacağız.
- Akşamları 23.00'dan Sonra Sessiz Saate Geçilecektir. Herkesin Bu Konuda Hassasiyet Göstermesini Rica Ederiz.
- Yayla 1600 Metrede Olduğundan Soğuk ve Yağışlı Olabilir, Kıyafet Anlamında Hazırlıklı Gelin.
- Festival Boyunca Gönüllü Arkadaşlara İhtiyacımız Olacaktır. Yardım Etmek İsteyenler Kayıt Masasına Başvurabilirler Ve Programlarını Bozmayacak Şekilde Katkıda Bulunabilirler.”

Bu haber 351 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...