GENÇLERBİRLİĞİ SPOR FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

26 Haziran 2019 17:37

Türk futboluna Beykan Şimşek ve Mustafa Pınar gibi kazandıran Isparta Gençlerbirlispor, 6-13 yaş grubundaki çocuklarımıza yönelik düzenlediği kurslara yoğun ilgi var. .
Türk futboluna Beykan Şimşek ve Mustafa Pınar gibi profesyonel futbolcular kazandırkan Isparta Gençlerbirlispor, 6-13 yaş grubundaki çocuklarımıza yönelik kurslar düzenliyor. Ispartaspor'un eski futbolcularından Beden Eğitimi Öğretmeni Ender Yıldız'ın koordinatörlüğünde Antrenörler Metin Çakır, Musa Güzel, Barkın Özsavlu ve Emine Çildan gençlerle yakından ilgileniyor.
Demirköprü Halı Sahası'nda pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günlerinde düzenlenen kurslara yoğun katılım var. Ayrıca Isparta U ligleri müsabakalarına katılan kulüp yaz okullarında yetenekli gördükleri gençleri de altyapı kadrosuna dahil edecek.
BU İLGİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR
Isparta Gençlerbirliğispor Futbol Koordinatörü Ender Yıldız, yaz okullarına katılımdan dolayı memmuniyetini
dile getirerek,
“6-13 yaş
arasındaki çocuklarımızı yaz okulumuza davet ediyoruz. Çocuklarımızla birebir yakından ilgileniyoruz. Ayrıca bayan hocamız da bulunuyor. Kulüp olarak da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı daha sonra altyapımıza dahil ediyoruz. Ayrıca futbol kursunun dışında çocuklarımızla sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz. Kurslarla ilgilyi 0532 274 56 18 ve 0507 966 60 90 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Futbol Okulumuza sponsor olan
Diş Hekimi
Teoman Bardak ve ekibine kulübümüze yapmış olduğu desteklerden
dolayı
teşekkür
ederiz” açıklamasında bulundu.

Bu haber 393 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...