SEDAK (Sektörel Danışma Kurulu) Toplantısı Yapıldı

28 Haziran 2019 17:57

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında önceki gün SEDAK (Sektörel Danışma Kurulu) toplantısı yapıldı. Toplantıda üniversite ve iş adamları ile iş birliği yapmak, gül ve aromatik bitkiler ile ilgili akademik çalışmalara önem verilmesi, Teknoloji Fakültesi sergisinin daha geniş alanlara duyurulması, BAKA destekli projeler hakkında bilgi ve KOSGEB’in kurumsal desteklerinden bahsedildi.

Açılış konuşmasını yapan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler “Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği ekonomik durum teknolojik değişimler bize sadece bugünü düşünmekle meşgul etmemeli, hiçbir zaman yarını hayal etmekten ve geleceği şekillendirmekten asla vazgeçmemeliyiz. Kendimizi dünyaya açmalı, yeteneklerimizi paylaşmalı iyi bir fikri olan herkesi mutlaka dinlemeli ve daha iyi bir gelecek için iş birliği yapmalıyız. Hepimizin ilk hedefi şüphesiz ki kurumlarımızı geleceğe taşımaktır. Bugün hem bölgesel hem yöresel trendleri dikkate aldığımız zaman bu hedefe ulaşmanın olmazsa olmazları olarak karşımıza inovasyon kültürünü benimseme ve ortak akım ile hareket etme yatmaktadır. Kurumların tüm aşamadaki ekipleri kapsayan bir kültür dönüşümünü birlikte başaracağız. Başarı için bütün olmak bütünün beklentilerine karşılık vermek ve ortak geleceğimizi hep birlikte yürütmektir. Üniversitemiz sizlerindir.” dedi.

Toplantıya ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Fakir, İsa Telci, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gürsel Öksüz ve Şube Müdürü Latif Seven, MUSİAD Isparta Şube Başkanı Alattin Erkoç, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdür Murat Gevrek, Isparta Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger, BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci, Isparta Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Abdurrahman Özsoy, Isparta KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik ve Nafiz Koçak, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Ahmet Tural ve Ramazan Şişman, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, S.D. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Kubilay, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan Yıldırım, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut Demir, Teknoloji Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Kemal Yakut, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kabul, Isparta Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Özaltın, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Öznur Diler, Özel Kalem Müdürü Öğr. Görevlisi Ahmet Aydın, Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü katıldı.

 

Bu haber 255 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...