Başdeğirmen sözlerini tek tek tutuyor

9 Temmuz 2019 15:10

Seçim zamanında Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den en çok talep edilen İstanbul Yolunun yenilenmesi, Başkan Başdeğirmen’in talimatları ile başlatıldı.

Nisan ayında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle birlikte verdiği ilk talimatlar arasında yer alan yol yenileme çalışması, SDÜ ve ISUBÜ’nün mezuniyet töreninin yapılması, okulların yaz tatiline girmesi, nispeten trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte başladı.

Bu kapsamda ilk olarak Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce SDÜ gidiş istikametinde bulunan Toptancılar Sitesi ile Kolçelik Kavşağı arasında kalan bir kilometrelik bölümde yorgun asfalt kaldırıldı. Sonra stabilize çalışması yapıldı, üratle bitirilen çalışmalar sonrası yol açıldı. Dökülen asfaltın uzun yıllar Ispartalı sürücülere hizmet vermesi bekleniyor.

Asfaltlama çalışmalarından dolayı Isparta Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar “Bu yolda yıllardır bir sorun vardı, bu sorunun giderilmesi için başlatılan çalışmalardan dolayı son derece memnunuz. Bugüne kadar araçlarımız ciddi zarar gördü. Bu yolda defalarca yama çalışması yapılmıştı, ancak bir türlü istenen sonuç alınamamıştı. Şimdi yapıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür ederiz" dediler.

Bu haber 214 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...