KANSEV’e GEL gönüllü eğitmenlik YAP

9 Temmuz 2019 15:13

Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği, amansız hastalığa kapılan ve yaşam mücadelesi verenlerin moral kaynağı oluyor. Halk Eğitim Usta Öğreticisi Fatma Çevikbaş, sık sık KANSEV’e gelerek gönüllü eğitmenlik yapıyor. 

Isparta’daki kanser hastalarının kendi aralarındaki yardımlaşması ve dayanışmasını sağlamak amacıyla kurulan Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği, Kültür Sitesi’nde kendilerine tahsis edilen büroda faaliyet gösteriyor. KANSEV Başkanı Cemaliye Bardakçı ve arkadaşları amansız hastalıkla mücadele eden hastaların yüksek moralda olmaları için çaba sarfediyor.

KANSEV’de özellikle bayanlara el işi ve el becerileri ile ilgili eğitimler de veriliyor. Halk Eğitim Usta Öğreticisi Fatma Çevikbaş, KANSEV’i yalnız bırakmayan tek gönüllü eğitmen. Boş zamanlarında sık sık KANSEV’e gelen Çevikbaş, dernek üyesi kadınlara el becerilerine ilişkin kurslar veriyor. Usta Öğretici Çevikbaş, diğer meslektaşlarını da KANSEV’e gönüllü eğitmenliğe davet ederek “Hepimiz birer kanser hastası adayıyız. Ben gibi diğer halk eğitim hocalarımızın da kanser hastaları için gönüllü eğitmenlik yapmasını bekliyoruz. Hastalarımıza destek vermek zorundayız. Bu yolda onların bizlere ihtiyacı var. Çok güzel ürünler yapıyorlar. Destek olursak daha iyisini yapacaklardır” diye konuştu.

 

 

Bu haber 219 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...