EFSANE İSİMLER BULUŞTU

15 Temmuz 2019 18:31

Ispartaspor’un 1967 ve 1969 sezonlarında formasını giyen eski futbolcular, hem anılarını tazelediler hem de maziye dönüş için tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ettiler

                Kuruluş tarihi 1967 yılından bu yana yüzlerce sporcu yetiştiren Ispartaspor’da eski futbolcular, uzun yıllar sonra buluşarak, pembe-yeşilli takımın eski günlerine dönmesi için Teknik Direktörlüğe getirilen Tarık Söyleyici’ye destek verdiler.

                Ispartaspor’un 1967 ve 1969 sezonlarında formasını giyen eski futbolcular, hem anılarını tazelediler hem de maziye dönüş için tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ettiler. Tarık Söyleyici, İlker Sökmen, Mehmet Altıntürk, Selçuk Tık, Mustafa Aktuna, Halim Korkmaz, Tevfik Gökmerar, Zekeriya Dolan, Süleyman Kömet, Metin Ören ve  Erol Çınar’dan oluşan eski futbolcular, pembe-yeşilli takımın bir zamanlar 1. Lig takımlarına kafa tuttuğunu söyledi.

                Bu güzel etkinlikle ilgili konuşan Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, “Çok farklı duygular yaşıyoruz bugün. Yıllar sonra takım arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu.  Vefat eden ağabeylerimize ve arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

                Eski futbolcu ve Teknik Direktör İlker Sökmen ise bu güzel organizasyonların sık sık devam etmesi gerektiğini belirterek, “Ispartaspor efsane bir takımdı. Efsane takımı ayakta kaldırmak için Atakan Yazgan Başkan ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici arkadaşımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

                Eski Kulüp Başkanlarından Selçuk Tık ise yeni sezonda pembe-yeşillilere başarılar dileyerek,  profesyonel lige yükselmek için tüm kentin birlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

 

Bu haber 215 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...