Isparta için Güçbirliği

15 Temmuz 2019 19:04

TBMM Başkan Vekili Bilgiç ile Isparta Milletvekilleri Özel ve Gökgöz, Belediye Başkanı Başdeğirmen ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, biraraya geldi, Isparta'ya önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yatırımları istişare etti.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Osman Zabun ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak'ın oğlunun düğününde  biraraya geldi. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Başdeğirmen kıyarken, Milletvekilleri ve İl Başkanı Zabun nikah şahitliğini yaptı.

Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Milletvekilleri Bilgiç, Özel ve Gökgöz, İl Başkanı Zabun, daha sonra biraraya gelerek, değerlendirme yaptılar. Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Başdeğirmen arasındaki toplantıda Isparta'da önümüzdeki dönem yapılacak yatırımların değerlendirildiği ve istişare yapıldığı öğrenildi. Genel iktidar ile yerel iktidar uyumu ile Isparta'da önümüzdeki süreçte önemli yatırımlara başlanması bekleniyor.

 

Bu haber 266 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...