GELECEĞE ‘TÜM DALLARDA’ HAZIRLIK

23 Temmuz 2019 17:30

Emrespor Akademi, “Isparta’da futbolu değiştirmeye geliyoruz” sloganıyla çıktığı yolda, çocukları geleceğe hazırlıyor. Sadece futbol alanında değil, yüzmeden satranca birçok dalda kurslar düzenleniyor.

Isparta’nın en köklü kulüplerinden biri olan Emrespor, altyapı ve sosyal faaliyetlere büyük önem veriyor. Emrespor Akademi, futbolun yanı sıra sporcularının derslerinde başarılı olması için kulüp lokalinde yeni dershaneler oluşturdu. “Isparta’da futbolu değiştirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan Emresporlular, futbolun dışında yüzme, satranç ve ingilizce kursları düzenliyor.

Alanında uzman eğitmenlerle çalışan kırmızı-siyahlılar, spor kadar eğitimi de önemsiyor. Kulüp tesislerinde dersler verilirken yüzme çalışmaları ise Süleyman Demirel Üniversitesi 29 Ekim Yüzme Havuzunda gerçekleştiriliyor.

Emrespor Altyapı Koordinatörü Rıza Konak,  ilk dönem kurslarına yaklaşık 80 öğrencinin katıldığını belirterek, “Futbolun yanı sıra tüm dallarda çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.  İngilizce, satranç ve yüzmeye de yoğun talep var. Çocuklarımızı zorlamıyoruz, hangi dalı istiyorlarsa ona yönlendiriyoruz. Eğitim önemli. Sporcu kendini iyi ifade edebilmeli. Bunun sağlanabilmesi için de Emrespor Akademi olarak eğitim şart olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz.” diye konuştu.

Alanında uzman birçok hocayla anlaştıklarını ifade eden Konak, “Çocuklarımıza sporun yanında sosyal alanlarda da başarılı olması için destek veriyoruz. Çocuklarımıza hem spor yaptırıyoruz hem de onların derslerinde daha başarılı olması için kurs veriyoruz. Emrespor Akademi diyetisyenden, satranca ve dramaya kadar bir çok hocayla anlaştık” dedi.

Emrespor Akademi’de spor faaliyetlerinin yanı sıra ingilizce eğitimi de veriliyor. Şuanda tam zamanlı eğitimlerden faydalanan 80 öğrenci bulunuyor. Eğitimler Süleyman Demirel Üniversitesi’nde veriliyor ve ulaşım servisle sağlanıyor.

Emrespor Akademi’nin düzenleyeceği 2. dönem kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler 0505 931 31 39 nolu telefonu arayarak Rıza Konak ile iletişime geçebilirler. 2. Dönem kursları Bayramdan sonra düzenlenecek.

 

 

Bu haber 219 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...