Yalvaç’ta Doğalgaz çalışmaları yıl içinde bitecek

7 Ağustos 2019 15:16

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, doğalgaz konusunda Yalvaç’ın iyi bir noktada olduğunu belirterek, “Bu yılın sonunda ilçemizde çok büyük oranda çalışmalar tamamlanacaktır.” dedi.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, doğalgaz konusunda açıklamalarda bulundu. Torosgaz Genel Müdürü Oktap Küp’ü ziyaret eden Başkan Tütüncü, doğalgaz çalışmalarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürümesi ve tamamlanması için sürekli takipte bulunarak gerekli destekleri verdiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl başlayan çalışmalar sonucu, Yalvaç’ın yarısının doğalgaza kavuştuğunu belirten Tütüncü, “Bu yıl da seçimin hemen ardından başlayan çalışmalarla şehrimizin çok büyük kısmına doğalgaz altyapısı ulaştırıldı. Bu yıl doğalgazın ulaşmadığı yerlerle alakalı görüşmek üzere Isparta Torosgaz Müdürü Oktay Küp beyi ziyaret ettik. En kısa zamanda ilçemizin tamamını ucuz ve temiz enerji doğalgazla buluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmaların aksamadan yürümesi için 24 saat esasına göre ekiplerimiz çalışmaya devam etmektedir. Bu süreçte, vatandaşlarımızın gösterdiği anlayışa teşekkür ediyor, biraz daha sabır istiyoruz.” dedi.

Bu haber 388 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...