Başkan Günaydın’dan Bayram mesajı

18 Ağustos 2012 11:33

Başkan Günaydın’dan Bayram mesajı

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günaydın’ın mesajı şöyle: “Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçların arkasından sonra bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız.

Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve mümtaz bir zamana işaret eder. Ecdadımızdan bugünlere olgunlaşarak ulaştığı gibi; bayramda büyükler hürmetle hatırlanacak, küçükler sevgiyle karşılanacak, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağları daha da güçlenecektir.

Bayram münasebetiyle dargınlıkların bitmesi, küslerin barışması, dostlukların pekişmesi ve hasretlerin tükenmesi hem zorunlu, hem de doğal bir neticedir.

Öpülen her el, okşanan her yanak, bir araya gelen her kalp, çözülen her itilaf karşımızda tüm heybetiyle duran sorunları aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve Türk-İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyor; Vatanımızın her yöresindeki hemşehrilerime Cenab-ı Allah'tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini içtenlikle temenni ediyorum”.

 

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...