Milletvekili ÖZEL´den Eğirdir Belediye Başkanı GÖK´e Ziyaret

21 Ağustos 2019 16:27

AK Parti Isparta Milletvekili Recep ÖZEL dün Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Recep ÖZEL; 'Geçmiş yönetimlerin yaptıkları veya yapamadıklarını konuşmak doğru değil, yaptı desen ne kazandırır, yapmadı desen ne kazandırır, 31 Mart'tan bugüne kadar geçen kısa bir sürede başta yollar olmak üzere büyük bir farkın olduğu ortada, kısır çekişmelere gerek yok. İlçenin kazanması önemli, Veli GÖK Başkanımız bu kadar kısa bir sürede çok güzel işler yaptı kendisine teşekkür ediyoruz. Veli GÖK Başkanımız Eğirdir Gölü'nü de düşünürsek iyi bir çalışma yaparsa BOTAŞ'la da konuşulup Doğalgaz'ı Eğirdir'e kazandıracaktır, biz Milletvekilleri olarak sonuna kadar yanındayız” dedi.

Milletvekili Recep ÖZEL; 'Eğirdir Belediyesinin personel sayısının çok fazla olduğunu bununda büyük sıkıntı yarattığını, Eğirdir Belediyesine 200 işçinin yeterli olacağını belirtti. Bu nedenle iş istihdamı alanları açmanın gerektiğini ifade etti. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK hazırlık aşamasında olduğu projelerinden bahsederek, 'Kısır çekişmelerin, kırgınlığın, kızgınlığın, öfkenin  kimseye faydası yoktur, biz sizlerin kefaleti olarak vatandaşın vekaletine gölge düşürmeden gücümüzün yettiğince çalışmak zorundayız, Allah utandırmasın inşallah' dedi.

AK Parti Isparta Milletvekilimiz Recep ÖZEL'i Belediye Başkanı Veli GÖK, Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri , Belediye Personeli ve AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY ve Teşkilatı Belediye önünde karşıladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Milletvekili Recep ÖZEL'e ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 238 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...