Eğirdir HEM, Basketbol kursu açıyor

11 Mart 2013 18:24

7-14 yaş kız ve erkek 167 öğrencinin müracaatı ile başlayan, saha, spor kıyafetleri, servis arabaları gibi bütün masrafları Eğirdir Belediyesi’ne ait olmak üzere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan Futbol Kursu’ndan sonra şimdi de İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin spor kıyafetleri ile servis arabaları yine Eğirdir Belediyesi’nden karşılanmak şartıyla Eğirdir’de basketbol kursu açılıyor.

Eğirdir Belediyesi’nin İlçe Genlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile işbirliği yaparak İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik açılacak olan basketbol kursu Yazla Mahallesi’ndeki Spor Salonu’nda Antrenör nezaretinde gerçekleştirilecek.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin istifade edeceği Basketbol Kursu için Eğirdir Belediyesi ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, imza öncesi yaptığı açıklamada, “Basketbol çok faydalı ve zevkli bir spor dalıdır. Hevesli öğrencilerimizin kursa devam etmek şartıyla kıyafet ve diğer ihtiyaçları Belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Bu kurslardan geleceğin başarılı sporcuları çıkabilir. Amatör spor ruhuyla hareket edilen her türlü spora ve sporcularımıza yardımlarımız devam edecektir. Geleceğin teminatı gözüyle baktığımız gençlerimize yapılan destek ve yardımlarımızın boşa gitmeyeceğine inanıyoruz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Başkan Özmeral’e spora ve sporculara verdiği samimi desteklerden dolayı teşekkür etti. İlçe Müdürü Gençer, “Belediye Başkanımızla devamlı işbirliği içersinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kendisinin samimi davranışı ve gerçekten spora ve sporculara olan sevgisi bizlerin çalışma faaliyetlerinin hızını artırıyor. Eğirdir’de çeşitli dallarda sporun gelişmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Basketbol Kursu için yapılan anlaşmanın imzalanması sırasında Basketbol Antrenörü Turusan Yolcu da hazır bulundu.

Bu haber 876 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...